Recent Comments

Onur KÖKSAL BOZKIR'da


Bozkır Kaymakamlığı ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Doç. Dr. Onur KÖKSAL'ın konuşmacı olarak katıldığı "Beynim Seni Yerim" , "Etkili Öğretmen Etkin Öğrenci" , "Aile Tutumu ve Çocukla İletişim" seminerleri, Bozkır Belediyesi Konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.
 Konuşmacı Doç. Dr. Onur KÖKSAL, 12. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerine yorgunluk ve insan beynini etkili kullanma yöntemlerinin yapmış olduğu sunumda örnekler üzerinde göstererek katılımcılara aktardı. Etkili Öğretmen Etkin Öğrenci konulu seminerinde de öğretmenlerin sorunlarına değinerek sorunlu öğrencileri kazanma yöntemlerini yapmış olduğu sunumda örnekler üzerinde göstererek katılımcılara aktardı. Son olarak da velilere gerçekleştirilen Aile Tutumu ve Çocukla İletişim konulu seminerde velilere çocukları ile ilgilenmenin önemimden ve eğitim öğretim hayatında velilerin etkinliğini sunumda örnekler üzerinde göstererek katılımcılara aktardı. 

Yoğun bir katılımın olduğu seminerlere,  Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Bozkır G okul müdürleri, öğretmenler, ilçe esnafı, imamlar, iş adamları ve çok sayıda ilçe sakinleri katıldı.

  










Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.