Recent Comments

Bozkır Protokolü Bozkırlılar Vakfı Aşure İkramında buluştu


​Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkırlılar Vakfının organize ettiği geleneksel Aşure İkramı programında Bozkır protokolü buluştu.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkırlılar Vakfının organize ettiği geleneksel Aşure İkramı programında Bozkır protokolü buluştu.

Bozkırlılar Vakfının Bozkır Temsilciliği tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Muharrem ayı ve Aşure programında Bozkır protokolü buluştu, Bozkırlılar Vakfı Bozkır Temsilciliği tarafından her sene düzenlenen programda birlik beraberlik sağlanarak Bozkırlılar Vakfının hizmetleri ve kurum ve kuruluşların vakıf hizmetleri hakkında istek ve önerileri alınıyor.

Bozkırlılar Vakıfı Bozkır Temsilciği Başkanı Mehmet Özakan yaptığı konuşmasında "İslam tarihinde önemli yer tutan Aşura gününü anmak ve bu günde İslam geleneğinde var olan aşure tatlısını ikram etmek için bu programı tertipledik, katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.

Vakfımız Bozkırımıza ve Bozkırın evlatlarına hizmet etmek için hizmetlerini gün ve gün artırmaya devam ediyor" dedi.

Bozkırlılar Vakfı Kız Öğrenci yurdu toplantı salonunda gerçekleştirilen Aşure İkramı programına Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Kurum ve Kuruluşların Amirleri ile Personelleri ve Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse ve Sivil Toplum Kuruluşları katıldı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.