Recent Comments

İmamların İstişare toplantısı


​Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Müftülüğünün geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Bozkır İmamları İstişare toplantısının konuğu oldu.


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır ilçe Müftüsü Seyit Böğet imamların hem sorunlarını dinledi hem de yapacak yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, imamların toplum içerisindeki önemine değinerek, her bir imamın bulundukları yerlerde toplumsal düzenin sağlanması ve mahallelerdeki huzurun ve refahın sağlanmasında önemli bir role sahip olduğunu vurguladı. Başkan Gün sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "İmamlarımız toplumumuzda çok önemli yere sahiptir. İmamlık dediğimizde aklımıza sadece camilerde dini görevleri yerine getirmek için öncü kişi olarak değil, toplumumuzdaki aksaklıkları ve çeşitli sorunları gidermek için vardırlar. Her bir imamımız mahallelerdeki adaleti, toplumsal düzeni, mahallelerdeki yaşanılan sorunları bizlere iletmekle yükümlüdürler. Bu bağlamda imamlarımız, birer muhtar, birer mahalle temsilcisi görevi görmektedir. Her bir imamızın bu bilinçte çalıştığını, bu düşünce içerisinde görevlerini sürdürdüklerini biliyoruz. Bugün burada yapılan istişare toplantılarının düzenli olarak devam etmesi dileklerimle, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum."şeklinde konuştu.

Bozkır ilçe müftüsü Seyit Böğet konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "ilçemizde görev yapan imamlarımızla düzenli olarak istişare toplantısında bir araya geliyoruz. Bundan sonraki  süreçte de bu toplantılarımız aynı kararlılıkla devam edecek. İmamlarımızın görüşleri, Başkanımız İbrahim Gün'ün de belirttiği gibi tüm halkımızın görüşleridir. Bu görüşleri, bu fikirleri sağlıklı olarak değerlendirebilmemiz için istişare toplantıları büyük önem arz etmektedir. Bu düşüncelerle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.