Recent Comments

Artık Suskunluğumu Bozuyorum


​Milliyetçi Hareket Partisi Bozkır İlçe Teşkilat Başkanı Rifat Küçükduran'ın Bozkır Postası Gazetesine vermiş olduğu yazılı ve imzalı basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

 Geçtiğimiz günlerde gazetemize ziyarette bulunan MHP Bozkır İlçe Teşkilat Başkanı Rifat Küçükduran verdiği yazılı ve imzalı basın açıklamasında; "Öncelikle Bozkırımızın ve Bozkırlının Sesi Soluğu olan tarafsız ve açık yayıncılık anlayışına sahip ilçemizin tek yerel medyası Bozkır Postası Gazetesi ve Genel Yayın Yönetmeni Sevgili Yunus Yılmaz beyefendiye çok teşekkür ediyorum.
Sevgili okurlara ve mert Bozkırlılara öz yurdunda garip insanıma ve güler yüzlü ilçe esnafıma saygılarımı da sunuyorum. Ben buradan
siyasi kimliğimi bir yana bırakıp bir Bozkırlı olarak ve bu toprağın bir evladı olarak Bozkır'ın kaderini elinde tutan beylere seslenmek istiyorum.

Seçimden seçime bol nutuk atanlar neredeler?

Bozkırlı vatandaşımın ortak sıkıntısı olan işçi ve personel alımlarında taraflı olanlara seslenmek istiyorum. Memleketimin gençleri ve vatandaşlarım adına da bu haksız yapılan alımları sormak istiyorum. Resmi veya özel bir kuruma personel alınırken, illa kimliği Ak Partili mi olması lazım? Veyahut Ak Parti'ye üye kaydı yada oyunu AKP'ye vermesi mi lazım? Niyetim muhalefet olmak değil. Bütün samimiyetimle söylüyorum, muhalefetlik de yapmıyorum. Sadece yapılan haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır. Şimdiye kadar MHP olarak sustuk ve seyrettik. Bu gidişata birinin dur demesi gerektiği için bu yazılı basın açıklamamı MHP ilçe Başkanı olarak yapıyorum. 

Bir Belediye Başkanı düşünün yaklaşık iki yıldır görevi başında, verdiği sözleri ve vaatlerinin birçoğunu bile yerine getiremeyen, vatandaşı hüsrana uğratan, esnafı perme perişan eden. Alınan personeller ise zabıtadan, İtfaiyeye, temizlikten fen işlerine tüm personeli hısım akraba köylüsüne. Kendilerine gebe bıraktıran bir yönetim ve yöneticilik anlayışıdır. Bir Teşkilat Başkanı ve Belediye Başkanı düşünün. Kendi iş yeri gibi hastaneden, postaneye komekten, koskiye, belediyeden yeni açılacak olan digitürk çağrı merkezine kadar keyfe keder elaman alıp çıkaran... İş başvurusunda bulunan gençlere Ak Partili olma şartı koşan ve işe girebilmesi için siyasi kuruluşları olan gençlik kollarına, üye olmakla zorunlu tutan sayın teşkilat başkanı ve Belediye Başkanı. 

Peki, bunlar kul hakkı değil midir? 

İmkânlardan sadece Ak Partili olan vatandaşlarımız yararlanabilir? Doğrudan teminle mal ve hizmet alımında taraflı ve yanlı davranılmaktadır. Böylece işletme olmak önemli değil, işletme sahiplerinin nerede saf tuttuğu açık ve nettir. Hani Her şey Bozkır içindi? Hani Her şey Bozkırlı içindi? Hani Her şey Bozkır esnafı içindi? Bu yapılanlar Allah'tan revamı? Artık yeter. Bir an önce bu gidişe dur deyiniz. Aklınızı başınıza toplayın. Bütün bu olanları bilirim ki vatandaşlarımız büyük bir kızgınlıkla izlemektedirler. Bu milletin sabır sınırlarına kadar zorlamayın.. 

MHP olarak açıkça beyanda bulunuyoruz. 

Gelin bir olalım. Birlik olalım. Bozkırın menfaati uğruna MHP teşkilatı ve yönetimi olarak gövdemizi ortaya koymaya bizler her zaman hazırız. Bizim siyasetimiz Bozkır, bizim hayıflanmamız Bozkırlıdır. Bizim namusumuz yine Bozkırdır. Artık mum gibi erimesin Bozkır. Bu gemi hepimizin batarsa hep birlikte batacağız. Sel gider kum ve yıkıntılar kalır. Ama bizler her zaman burada yaşadığımıza göre, hep birlikte Bozkır'a sahip çıkalım. Açıklamalarıma son verirken, AKP yetkililerine tekrar tekrar sesleniyorum. Yaptığınız hatalara ve adaletsizliklere bir an evvel son verin. Aziz milletimizin Bozkırlı vatandaşlarımızın şahitliğinde teşkilatım ve partim adına bende söz veriyorum. Bozkırımızı büyütmek, geliştirmek ve güzelleştirmek adına bütün projelerin destekçisi olacağız. Amma menfaat ve çıkar uğruna yapılan bütün çirkinliklerin de bundan böyle sıkı takipçisi olup karşınızda duracağız."

Ayrıca aklıma Hazreti Ali (r.a.) bir sözüyle Bozkırlı hemşehrilerimi selamlamak isterim: "Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz." diyerek yazılı basın açıklamamı tamamlıyorum.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Sayın bozkirli hemşerileri hepinize iyi akşamlar bildiğimiz üzere bu sene bozkir da epeyi bir personel alındı ancak adaletli mi oldu o konuda kararsızım çünkü hiç adalet yok ben 2 tane üniversite bitirmiş biriyim ancak ne itfaiye alımında ne zabıta alımında nede belediyeye alımlarında hiç bir duyuru yapılmadan sadece yönetimdeki kişilerin gönderdiği kişiler arasiindan seçildi oysaki bozkir genelinde işsiz genç nüfus çok fazladır duyuru yapılıp okul yasa kpss puanına göre alinabilirdi bozkir köylerinden hiç birine fırsat verilmezken ASLANTAS koyuna yüklenme olmuştur bunun sebebini soruyorum sayın yetkililer bozkirda hangi siyasi parti kazanmış da bütün köylerin emeği vardır bunda . Neden işçi alımlarıNda kura ile eleman alınmıyor neden sadece 1 2 kisini söylediği kişiler ise aliniyor biz gercekten biktik bu adaletsizlikten. Biz sokakta artık sunlari duyar olduk eğer şu partide su tanidigim olmasaydı benim oğlanı kızı ise almazlardi biz emek verip 4 sene okudduk alin terimizle bir sinav kazandik ancak neden torpil var bozkirda neden. Açıklama istiyoruz neden is başvurusunda ilk seni kim gondrdi diye soruluyor neden HANGI OKULDAN MEZUNSUN PUANIN KAÇ denilmiyor. Böyle yaparak bir sürü genç okumuş nesiller yetişiyor bir üniversite mezunu dururken ilk okulu torpille ise alan bir bizim Türkiye dir galiba. Biz artık bu durumdan çok rahatsiziz bir sorunumuz olduğunda belediyeden geri cevriliyoruz seçim zaninda hergün yanımızda olanlar şimdi yüzümüze bakmıyor bozkirdan esnafın sorunlarıyla ilgilenmiyor. Ziyaretlerde bile belirli esnaflara gidiliyor veyacyuzeysel olarak maraba denilip geçiliyor biz torpil istemiyoruz bozkirda hak hukuk istiyoruz sadece zenginin sozu gecsiin istemiyoruz adalet istiyoruz bu konudaki rahatsizligimizi zaten toplanip ilgili mercilere bildireceğiz susmayanvrahatsizligini dile getiren herkese çok teşekkür ederim birazda ben siluskunlugumu bozdum. umarimv herkeze adaletli davranilir

    YanıtlaSil