Recent Comments

Bozkır’a ikinci TOKİ.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt, Ankara'da birtakım temaslarda bulundu.
Daha öne yapılan talep araştırmasının akabinde, Bozkır'da ikinci TOKİ yapılması için Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt, TOKİ Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.
Yapılan istişare toplantısı sonrasında açıklama yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'a ikinci bir TOKİ'nin yapılacağını müjdeleyerek, en yakın zamanda planlamasının yapılıp, başvuruların alınacağını söyledi.
Başkan Gün konuyla ilgili şu açıklamalar yer verdi, "ilçemizde daha önce yapılan talep araştırmasına göre, ciddi derecede konut ihtiyacını gördük. Bu çerçevede ilçemizde ikinci bir Toki'nin yapılması için girişimlerimizi başlattık. İlçemizdeki modern yapılaşmayla birlikte, hem nüfusun ilçe genelinde dengeli dağılımasını sağlamak, hem de vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımıza hız verdik. Bugün Toki Daire Başkanım Gürol Konyalıolu'yla yapmış olduğumuz istişare sonucunda en yakın zamanda planlamanın yapılmasını ve akabinde başvuruların alınmasını kararlaştırdık. İlçemizde başlattığımız kalkınma atağının diğer önemli adımını da gerçekleştiriyoruz. İlçe sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum."
Sarıoğlan Mahallesinin kadastro sorunu büyük ölçüde çözüldü.
Ankara'daki temaslarında Kadastro Daire Başkanı Güngör Güzel'i de makamında ziyaret eden Başkan Gün, görüşme neticesinde Sarıoğlan Mahallesinin kadastro sorununun da büyük ölçüde çözüme kavuştuğunun da müjdesini verdi.
Başkan Gün konuyla ilgili sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "Sarıoğlan Mahallemizin uzun yıllardır büyük bir sorun haline gelen kadastro sorunuyla göreve başladığımızdan itibaren önemle üzerinde duruyorduk. Yaptığımız birkaç çalışmalarla birlikte konu hakkında Kadastro Daire Başkanımız Güngör Güzel ile yapmış olduğumuz görüşme sonucunda Sarıoğlan mahallemizin kadastro sorununu büyük ölçüde çözmüş bulunuyoruz. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Büyükşehir Belediyesi Hüseyin Bozkurt, daha sonra Karaman Milletvekili Recep Konuk'u makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.