Recent Comments

Çağlayan Yayla yolunun 7,5 kilometrelik stabilize çalışması tamamlandı.


​Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır'ın en önemli yayla yollarından bir tanesi olan, Bozkır halkı ve Yörükler için sıklıkla kullanılan Çağlayan yayla yolunun asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, Çağlayan yayla yolunun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Çağlayan yayla yolunun yörükler ve Bozkır halkı için önemli bir yere sahip olduğunu ve Bozkır halkının önemle yapılmasını istediği, bu isteğin yerine getirilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Başkan Gün, asfaltlama çalışması hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Gün, "Çağlayan yayla yolumuzun asfaltlanması için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yapılması istenilen en önemli çalışmalardan bir tanesiydi. Yaklaşık 4 ay önce ihalesi yapılan ve 1 aydır devam eden çalışmalar neticesinde bu gün 7.5 kilometrede stabilize çalışmaları tamamlanmıştır. Kış sezonuna girildiği için çalışmalara şu anda ara verildi. Baharla birlikte çalışmalar kaldığı yerden devam edecek ve toplamda 16 kilometre olan yayla yolu asfaltlanmış olacak. Bu yolumuzun genişliği 7 metre olup, güzel ve kullanışlı bir yol olacak. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanım olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına teşekkür ederim" diye konuştu.

Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Yörükleriyle meşhur Bozkır için çağlayan yayla yolu çok büyük öneme sahipti. Buranın faaliyete geçmesiyle birlikte önemli bir hizmet gerçekleştirilmiş olacak. Bu hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına ve Bozkır Belediye Başkanımız İbrahim Gün'e şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.