Recent Comments

HADİM KORUALAN MAHALLESİNDE ARICILIK KURSU AÇILDI


​Konya BüyükşehirTarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hadim Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen arıcılık kursu büyük bir katılımla devam ediyor.
Hadim Korualan mahallesi Korualan Çok Proğramlı Lisesi Eğitim salonunda başlatılan Arıcılık kursuna Korualan halkı tarafından ilgi ve katılım yoğun olmakla birlikte bu kursun Korualan'da başlatılmış olması halkımız arasında memnuniyetine sebep oldu.

Hadim Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli veteriner Hekim sayın Halil Durmuş'dan aldığımız bilgilere göre; Bayanların da ilgi duyarak katılmış olduğu kursa yaklaşık 200 civarında kursiyerin başvuru yaptığını söyledi.

Arıcılık kursunda Uygulamalı eğitimlerin de verileceğini anlatan sayın Halil Durmuş, şunları kaydetti:

"Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sağlayacağı eğitim malzemeleriyle uygulamalı eğitim verilecek. Bu eğitimler kapsamında arıcılarımız modern arıcılık kursu kapsamında donanımlı ve yeterli bilgi sahibi olacaklar. Kurs içerisinde Rize'ye de teknik gezi düzenlenecek. Kurs bitiminde belgeler, Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tahir Akyürek tarafından takdim edilecek.''
Kursun düzenlenmesinde emeği geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'na, Halk Eğitim Merkezi müdürü Metin Çiftçi'ye,İlçe Tarım Müdürü Erol İşcan'a,Kurs Hocamız Veteriner Hekim Halil Durmuş beye çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum.Hatıp.25.12.2015





Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız..!!!

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.