Recent Comments

Konya Sağlık Sen 5. Olağan Genel Kurulunda güven tazelediler.

Konya Sağlık Sen 5. Olağan Genel Kurulunda oy kullanmak ve sağlık çalışanlarımızı temsil etmek için Bozkır ilçemizden delege adayı olan Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Süleyman Büyükyavuz ve Acil Tıp Teknisyeni Bilal Böyük ekip olarak çıktıkları seçim yarışını açık ara fark ile kazanarak güven tazeledi.

         15 Aralık Salı Günü Bozkır Devlet Hastanesi Konferans Salonu' nda gerçekleştirilen ve katılımın çok yüksek olduğu  seçim demokratik bir ortamda, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde gerçekleşti.

     Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Süleyman Büyükyavuz; "Dava arkadaşlarımız ve ağabeylerimizin 20 yıl önce başlattıkları bu kutlu yolculuk, ilk günkü heyecanıyla amacına uygun şekilde yürüyor. Memur- Sen' li olmak, duruşun, ahlakın, cesaretin, özlemenin, fedakârlığın ve mücadelenin adıdır. Bunun örneğini bir kez daha görmüş olduk. Bazen kalabalık gruplarla değil tek başına bazı haksızlılara göğüs gerer ve direnirsiniz. Bu gün gelinen nokta da geçmişte çalışanlarımıza yaşatılan haksızlıklara, kayırmalara, zulme ve çalışanlarımıza reva görülen kötülüklere topyekün bir duruş göstererek karşı koyar olduk. Bizim yaptığımız sendikacılık bir var oluşun hikâyesidir. Biz birilerinden intikam almak, bazı insanlara imtiyaz tanımak, birilerini ezmek için sendikacılık yapmıyoruz. Bizler kurumlarımızın huzur ve barışı ve çalışanlarımızın mutluluğu için sendikacılık yapıyoruz. Çünkü çalışma hayatında mutlu olamayan meslektaşlarımızın, halkımıza iyi bir hizmet vermesi mümkün değildir. Şunu da belirtmek isterim ki bizler her zaman bir olmaya, iri olmaya ve diri olmaya devam edecek ve bu anlayış ile hareket etme gayretini her zaman göstereceğiz."dedi.
        Büyükyavuz; "Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz delege seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diler, bütün meslektaşlarıma ve bütün sendika üyelerimize ekibime vermiş oldukları desteklerden ve göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. 
        Ayrıca seçim çalışmaları boyunca samimi ve içten bir şekilde çalışan ve şahsım ve Bilal Böyük kardeşimden desteklerini esirgemeyen Sağlık Sen Hastane Temsilcisi Nurettin ARSLAN' a, İlçe Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Nurcan Koçman' a , Bozkır 112 İstayonu İşyeri Temsilcisi Ali Çağşak' a, Sarıoğlan 112 İstasyonu İşyeri Temsilcisi Mehmet Oyur' a ve adını sayamadığım bütün dost ve arkadaşlarıma ayrıca teşekkürü borç bilirim. Sonuç olarak Kardeşlik ve dostluğumuz daim, birlik ve beraberliğimiz güçlü olsun." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.