Recent Comments

Köse’den, İşler Ailesine Başsağlığı Mesajı


​Bozkır'ın eski Belediye Başkanlarından merhum Mehmet İşler ile Emekli Öğretmen ve Bozkır Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hasan İşler'in Annesi Dudu İşler vefat etti. Merhumenin cenazesi 16 Aralık 2015 tarihinde de ilçe mezarlığında toprağa verildi.


Emekli Öğretmen ve Bozkır Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hasan İşler'in Annesi Dudu İşler'in vefatı dolayısıyla, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'de, İşler Ailesine Başsağlığı mesajı yayınladı.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü İlçemiz mezarlığında kalabalık bir cemaat topluluğuyla toprağa verilen merhume Dudu İşler'e, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse Allah'tan rahmet dilerken, İşler ailesine de başsağlığı dileklerinde bulundu.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse gazetemize verdiği başsağlığı mesajında, "Vefat eden merhume Dudu İşler'in oğlu emekli öğretmen ve Bozkır Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı değerli Hasan İşler hocam'a, kederli ailesine başsağlığı dileklerimi sunarken, merhume Dudu İşler annemizin de mekanının cennet olmasını yüce Allah'tan dilerim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.