Recent Comments

Sazlı mahallesinde sosyal tesisin temelleri atıldı.


​Hayırsever bir vatandaş Abdurrahman Topçu tarafından yaptırılacak olan Sazlı Mahallesi Sosyal Tesisin temelleri, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet'in duaları eşliğinde Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir'in katılımlarıyla atıldı.

Her bir Bozkırlının, Bozkır'a hizmet etme noktasında büyük bir azim gösterdiğini vurgulayan Başkan Gün, "her bir Bozkırlı hemşerim, Bozkır'a hizmet etme gayesinde büyük çaba sarf ediyor. Bu hemşehrilerimi tüm kalbi duygularımla tebrik ediyorum."dedi.

Topyekün kalkınmada her bir hemşehrimize büyük görevler düşmektedir.

Başkan Gün, sözlerine şu şekilde devam etti, "Bozkır'ın mahalleleriyle birlikte topyekün kalkınmasında Belediyemizin ve Kaymakamlığımızın önemli görevlerinin yanında hayırsever hemşehrilerimize de önemli görevler düşmektedir. Bozkır yıllardır hizmetten mahrum kaldığını hepimiz biliyoruz. Bu çerçevede Bozkır'ın mahalleleriyle birlikte topyekün kalkınma çabasında büyük adımlar atıyoruz. Gerek kapalı pazar alanımızın yapılmasıyla, gerek Şehir konağımızın yapılmasıyla, bunun yanında prestij caddemiz, anıt meydan düzenlememizle topyekün kalkınmada büyük bir ivme kazandık. Bozkır'ın tarihi dokusunu yeniden canlandırmak için de çalışmalarımız devam ediyor. Bunlardan en önemlisi geçtiğimiz günlerde ilk defa somut adımlarını atarak eylem planını belirlediğimiz Zengibar kalesinin turizme kazandırılmasıdır. Buranın turizme kazandırılmasının yanında Tarihi Eski Belediye binamızın resterasyonu ve Tarihi Selçuklu Köprümüzün resterasyonu da tarihi dokumuza önemli yatırımlarımız olacak. Restore çalışmalarının ihalesi geçtiğimiz aylarda tamamlanmış olup, gerek işi yapacak olan firma gerekse teknik ve hava şartları olumsuzluklarından dolayı başlamamıştı. Bahar ayıyla birlikte bu alanların restore çalışmaları da kaldığı yerden devam edecek. Yatırımlarımız ilçe merkeziyle sınırlı kalmayıp mahallelerimizde de devam ediyor. Alt yapıdan üst yapıya kadar mahallelerimizde büyük yatırımlar yaptık. Şu anda yapımına başladığımız 5 mahallemizdeki sentetik çim sahalarımızın yapımına devam ediyoruz. Mahalle konaklarımızın da yapımı da bahar aylarıyla birlikte tekrar yapımı devam edecek. İlçemizde başlattığımız mahallelerle birlikte topyekün kalkınma atağında, önemli sorumluluklarını yerine getirerek bu gün burada temelini attığımız hayırsever vatandaşımız Abdurrahman Topçu'ya teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.



 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.