Recent Comments

Tarihçi ve Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Bozkır Kültür Sohbetlerinin konuğu oldu.

Bozkır Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve her ay düzenli olarak yapılması planlanan "kültür sohbetleri" programının ilk gün konuğu, ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu oldu.

Bozkır'da gerçekleştirilen  "kültür sohbetleri" konferansının sponsorluğunu, ilçede faaliyet gösteren Bozkır İmamatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri (BİMDER) Derneği üstlendi Sohbet programları Bozkır Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hazırlandı.

"Kültür Sohbetleri" programının ilk konuşmacısı olan Yavuz Bahadıroğlu 11 Aralık 2015 Cuma saat 16.00'da Lise öğrencilerine yönelik "Anılarımdaki Türkiye" konusunda, Saat 19.00'da Aileler için "Osmanlıdan Günümüze Aile ve Çocuk " konusunda Bozkır Belediye Düğün Salonunda konferans verdi. Bozkır'da öğrenim gören öğrencilerin ve Bozkır Halknın yoğun katılımı ile gerçekleştirilen gecede Bahadıroğlu konferans sonrasında steyen katılımcılara kitaplarını imzaladı.

Yaptığı sohbet sonrası Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir,  tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu'na yapmış olduğu sohbetten dolayı, naht sanatıyla işlenmiş bir hediye taktiminde bulundu.Bozkır Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Bozkır Kaykamı Mustafa Demir, milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Bozkır Müftüsü Seyit Beğen,Kurum ve Kurumların Amir ve Personelleri, Bozkır Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaşlarla öğrenciler katıldı.

Sırıstat Haber Merkezi:Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.