Recent Comments

AK PARTİ’Lİ ALTUNYALDIZ’DAN ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

AK Parti Konya Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Konya Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. Ziya Altunyaldız, şehitlerin kanının asla yerde kalmayacağını, terör bu topraklardan temizlenene kadar mücadelenin devam edeceğini söyledi.

Ziyarette konuşan Ziya Altunyaldız, şehitlerin kanının yerde kalamayacağını belirterek, "Bu akşam bize bu birlikteliği bahşeden Cenab-ı Hakka hamd ediyoruz. Ve bu vesileyle başta bu mecliste olan değerli kardeşlerimizin şehitleri olmak üzere ülkemiz için bu toprakları kuruluşundan bugüne, bu toprakların Türk ve Müslüman olmasından bugüne inancımız için, mefkuremiz için, istiklalimiz için, istikbalimiz için, toprağımız için, bayrağımız için kendini, canını feda eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet diliyoruz" dedi.

"BU MÜCADELE TERÖR BU TOPRAKLARDAN TEMİZLENENE KADAR DEVAM EDECEK"

Kudretli bir Türkiye Cumhuriyeti ve onun idaresi ile şu anda son derece kararlılıkla yürütülen bir mücadele olduğunu ifade eden Ziya Altunyaldız, "Bu mücadelede şunu bilmeliyiz ki; bir tarafta terör, bir tarafta bu ülkenin savunmasını yapan silahlı kuvvetlerimiz ve bu mücadelede sonuna kadar, terör bu topraklardan temizlenene kadar devam edecek. Eşikleri kazanlar, şehirlerimizi yaşanmaz kılmak için her türlü melaneti ortaya koyanlar kazdıkları eşiklerde, kazdıkları hendeklerde inşallah yok olacaklar. Bundan emin olun. Kararlılığımız, ülkemizin, milletimizin, devletimizin ve bu uğurda gecesini gündüzünü katmış silahlı kuvvetlerimizin mücadelesi çok net. Evet terör bitene kadar, Türkiye'de meşru silahlı güçlerin dışında hiçbir silahlı güç kalmayıncaya kadar mücadele devam edecek. Bu ülkenin kardeşliğine, bu ülkenin hukukuna, bu ülkenin birliğine, dirliğine, geleceğine asla ve asla kimse kastedemeyecek. Ve kasteden herkesin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonu gelecek, sonu getirilmiş olacak. Şundan emin olun, verdiğimiz şehitlerin kanı asla yere kalmaz. Onların irfanı, onların ışığı asla sönmez" dedi.

"BU ÜLKEYE KASTEDEN İNSANLARLA TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN MEŞRU GÜÇLERİ MÜCADELE EDİYOR"

Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, akademisyenlerin bildirisi ile ilgili de konuşarak, "Ortaya kendisini özgürlük adına hareket ettiklerini düşünen birtakım ve kendilerini aydın diye ifade ettikleri birtakım gruplar var. Birtakım insanlar var. Bu şahsiyetlerin ortaya koyduğu anlayışın, kaleme aldıkları ve bildiri diye ifade ettikleri hususun milletimizin irfanıyla, milletimizin geleceğiyle, ortaya konan gerçeklikle, çoğulculukla, özgürlükle, fikir özgürlüğüyle hiçbir ilgisinin olmadığını herkes görüyor. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi yok. Bu arkadaşlar acaba bunu kaleme alırken buradan neyi kastettiklerini anlayabildiler mi? Amaçlarının ne olduğunu acaba kendileri anlayabilmişler mi? Bu ülkenin birliğine, dirliğine, kardeşliğine kasteden insanlarla, Türkiye Cumhuriyeti'nin meşru güçleri mücadele ediyor. Bir terör grubu var ve bu terör grubuyla ilgili meşru bir müdafaa var. Ülkenin kardeşliğini tesis edecek kararlı bir irade var. Ve siz de çıkacaksınız bunu, ortadaki yapılan edileni, ihaneti daha iki gün önce masum insanların, çocuklarımızın hunharca katledilmesini ve bu coğrafyadaki yaşayan insanların, binlerce kardeşimizin katledilmesini, şehit edilmesini görmeyeceksiniz, bunu sorgulamayacaksınız ama tutup bu ülkenin birliği için mücadele eden meşru güçlerimizin hareketlerine dönük ifadelerle bunu eleştirmeye kalkacaksınız. Bu millet buna izin vermez" diye konuştu.

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ziyaret sonunda AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'a tablo hediye etti ve birlikte fotoğraf çektirildi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.