Recent Comments

Araştırmacı Yazar Ali Erkan Kavaklı, Bozkır Kültür Sohbetlerinin konuğu oldu.


​Bozkır Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve her ay düzenli olarak yapılması planlanan "kültür sohbetleri" programının ilk gün konuğu, araştırmacı ve yazar Ali Erkan Kavaklı oldu.

Konya'nın Bozkır ilçesinde gerçekleştirilen "kültür sohbetleri" konferansının sponsorluğunu, ilçede faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri (BİMDER) Derneği üstleniyor ve  Her ay gelen farklı bir konuk Bozkır Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu programla "Kültür Sohbetleri" gerçekleştiriliyor.

Bu ayın sohbeti Bozkır Belediyesi düğün salonunda saat 10:00 da Ortaokul öğrencilerine yönelik "Başarı Yolunda Yürümek İçin Yüreğini Ateşle" konusunda, Lise öğrencilerine yönelik de "Başarıya Götüren Yol "konusunda saat 14:00 de ve Aileler için de "Çocuğumu Zeki ve Ahlaklı Yetiştiriyorum" konusunda gerçekleştirildi. Sohbet programı öğrencilerin ve Bozkır halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir,araştırmacı yazar Kavaklı'ya yapmış olduğu sohbetten dolayı teşekkür konuşması gerçekleştirdi.  Program sonrası Araştırmacı yazar Ali Erkan Kavaklı Kitaplarını imzaladı.

Bozkır Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç,Kurum ve Kurumların Amir ve Personelleri, Bozkır Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaşlarla öğrenciler katıldı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.