Recent Comments

Bozkır Belediyesi Başarı Ödülleri sahibini buldu


​Bozkır Belediyesi, 2015 yılında en başarılı personellerini düzenlenen geceyle birlikte ödüllendirdi.

Ödül almaya hak kazanan personellerin plaket ve çeyrek altınla ödüllendirildiği gecede, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden 3 personel, Fen İşleri Müdürlüğünden 3 personel, Zabıta Müdürlüğünden 1 personel ve İnsan Kaynakları Müdürlüğüne bağlı personellerden 1 personel ödüllendirildi.

Başarı ödüllerinin sahiplerine ödüllerini, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Bozkurt, Mehmet Demirel, Mustafa Candan ve Bozkır Belediyesi Meclis Üyeleri takdim etti.

2015 yılını dolu dolu geçirdiklerini ve büyük başarılara imza attıklarının altını çizen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 2016 yılında da çok daha iyi işler başaracaklarına inandığını belirtti.

2015 yılında yapılan çalışmalarda tüm personellerin ufaklı büyüklü katkısı olduğunu vurgulayan Başkan Gün, sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

"Bozkır Belediyesi olarak 2015 yılında büyük işler başardık. Bozkır'ın çehresini değiştirecek çalışmalara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. 2015 yılında yaptığımız tüm çalışmalarda, tüm personellerimizin katkısı çok büyük. Her bir personelimizi yürekten tebrik ediyorum. Bu çerçevede en azimli, en gayretli çalışanlarımızı düzenlenen bu güzel gece dolayısıyla ödüllendiriyoruz. Diğer personellerimize de başarı ödüllerini veriyoruz. Tüm personellerimizin büyük gayretini, başarısını, azmini biliyoruz. Tekrardan tüm personellerimizi en kalbi duygularımla tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor, 2016 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" şekilinde konuştu.

Düzenlenen başarılı personellerin ödüllendirildiği gece Zabıta Müdürü Hasan Gökdeniz'in sazıyla birlikte vermiş olduğu türkü konseriyle devam etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.