Recent Comments

Kaymakam Demir’den Gazetemize Ziyaret


​Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.


İlçemiz Kaymakamı Mustafa Demir, geçtiğimiz hafta Salı günü gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti. Gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Demir'i gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Filiz Kılınçel Duru, Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz ile siristat.com. haber sitesi sahibi Yakup Çetin karşıladı.

Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir'in ziyareti hoş sohbet havasında geçerken, ilçenin meseleleri ile basın'ın sorunları ele alındı. Mustafa Demir, sohbet esnasında Gazeteciler Günü ile ilgili görüşlerini de paylaştı.
Sohbette "Gazetecilik, günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olmakla birlikte insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir görevi de yerine getirmektedir. Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü'nde zor şartlarda iletişim görevi yaparak toplumu bilgilendiren, demokrasinin güçlenmesine her zaman katkıda bulunan, kentlerin, ülkenin ve dünyanın sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan tüm çalışan gazetecilerin bu anlamlı gününü kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.
Daha sonra Kaymakam Demir, Bozkır'da tek yerel basınımız Bozkır Postası gazetesinin olduğuna vurgu yaparken, gazetenin yaşaması için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının da ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyleyerek gazetemizden ayrıldı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'da, Kaymakam Mustafa Demir'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, Bozkır Postası Gazetesi 27 yılını bitirmek üzere olduğunu ve yakında 28 yaşına merhaba diyeceğini belirtti. Bozkır Postası gazetesi yayın hayatını kendi öz kaynaklarıyla yürüttüğünü ve son yıllarda resmi ilanlarda da oldukça bir düşüşün meydana gelmesinden dolayı çalışanların maaşlarını olsun ve SGK primlerini olsun ödemekte artık zorlanıldığını söyledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.