Recent Comments

Mucize dönüş!

Kamil Kandemir, trafik kazasında tüm ailesini kaybetti. Kendisi de ağır yaralandı. Aylarca yoğun bakımda kaldı. 3 yıl sonra ise yürümeye başladı. Bir mucizeye imza attı!

Konya'da 3 yıl önce bebekleri Zeynep Betül'ün kalça çıkığı kontrolünü yaptırdıktan sonra yaşadıkları Seydişehir İlçesine dönen Kamil Kandemir (46) otomobiliyle karıştığı trafik kazasında eşi Aysel, oğluMustafa ve 3 aylık kızı Zeynep Betül ile yeğeni Büşra Şengül'ü kaybetti. Ağır yaralanan Kandemir vücudundaki ağır hasar nedeniyle yatağa bağımlı kaldı.

6 FARKLI AMELİYAT GEÇİRDİ

Durumu kritik olan Kandemir'e üç ay kaldığı hastanenin yoğun bakımında 40 ünite kan verildi.Doktorların yakınlarına "her şeye hazırlıklı olun" demesi üzerine Kandemir için ailesinin yanında mezarı hazırlandı. Vücudundaki çok sayıda kırıkla hastaneden çıkan Kandemir, ayağa kalkabilmek için yeniden yaşam mücadelesine başladı. Kazayla birlikte yaşamı birden değişen Kandemir, bacak, kol ve kalçalarındaki kırıklar nedeniyle 6 farklı ameliyat geçirdi. Kalçasında yeni oluşan kemik yapıları ameliyatla temizlenen Kandemir, 3 yıl sonra ayağa kalktı. Operasyonları gerçekleştiren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Arazi, kazanın ağır hasar bıraktığı Kandemir'in ayaklarında ciddi şekil bozuklukları olduğunu, kalçalarında uzun süre yattığı için yeni oluşan kemiklerin ise temizlenerek fizik tedaviyle ayağa kalktığını söyledi. 

'BEBEK GİBİ EMEKLEYEREK YÜRÜMEYE BAŞLADIM'

Sürücü kursunda öğretmen olan Kandemir, "Trafik kuralları insanlara saygıdır düşüncesini öğrencilerime aktarmaya çalıştım. Ama feci bir kazada her şeyi kaybettim. 15 yıllık eşimi, çocuklarımı, yeğenimi kaybetmiş olmanın üzüntüsünü hep içimde yaşadım ama azmimi hiç kaybetmedim, şimdi hayata yeniden başlıyorum. Bir bebek gibi emekleyerek, adım adım yürüdüm, ilk adımımı attığımda bebekler gibi mutluydum." dedi.

Halit TURAN - Takvim
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.