Recent Comments

Müdürlerden Gazetemize Anlamlı Ziyaret


​Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Bozkır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hanifi Şahin ve Aziz Demir ile birlikte gazetemize gelerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Bozkır Postası Gazetesini ziyaret etti.

10 Ocak tarihinde kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret eden kurum müdürleri, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile görüştüler.

Ziyarette bulunanlar adına konuşma yapan Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç,Bozkır İlçe Milli Eğitim ile yerel basının diyaloglarının çok iyi olduğunu belirterek; "Bozkır ilçemizde ilçe milli eğitim olarak yaptığımız bütün çalışmalarda yerel basının büyük destek sağladığını görüyoruz. Yine aynı şekilde yerel basına da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak destek olamaya çalışıyoruz. Böylesine küçük ilçelerde vatandaşın haber alma özgürlüğünü tam olarak yerine getirmeye çalışan basın mensuplarının, Çalışan gazeteciler gününü kutluyorum. Medyada özgürlüğün olmaması demek, vatandaşın haber alma özgürlüğünün kısıtlanması demektir. Bu nedenle kar, kış, yağmur, çamur demeden görevlerini yerine getiren arkadaşlarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum."dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkır Postası Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ise, ziyarette bulunan Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç'a Bozkır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hanifi Şahin'e ve Aziz Demir'e teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.