Recent Comments

Ülkü Ocaklı Gençler Bozkır Halk Kütüphanesini Ziyaret Ettiler.


​Bozkır Ülkü Ocaklarından Liseli Genç Bozkurtlar Okumanın Anlamına Dikkat Çekmek ve Okumaya Verdikleri Önemi Gündeme Getirmek İçin 30 Kişilik Bir Grupla Bozkır Halk Kütüphanesine Gelip Kayıt Yaptırdılar. 


Bozkır Halk Kütüphanesine Yoğun Katılımlarıyla Kayıt Yaptıran Gençler Adına Eski Ocak Başkanı Hasan Güleroğlu'da : " Bozkırımızda Bulunmaz Bir Niğmet Olan Bozkır Halk Kütüphanesinin Kıymetini Bilmemiz Gerekiyor. Zira Efendimiz Muhammet Mustafa(S.A.V.)'e Buyurulduğu üzere "İKRA ! Bismi Rabbikellezi Halâk..."(Oku! Seni Yaradan Rabbinin Adıyla) okumanın dinimizce de önemine değinilmiştir. 

İnşallah haftalık düzenli olarak Kütüphanemizi Ziyaret Edeceğiz. Hz.Ali'nin Bana Bir Harf Öğretenin Bin Yıl Kölesi Olurum Sözünden Feyz Aldık.Hakeze İlmi ile Alim Olana Kadar Okuması ve Okutulması Gerektiğinin Bilinciyle Yaşamalı ve Yaşatmalıyız. Bu Hizmeti Bizlere Sunanların Ayğına Turap Olurum . Allah Razı Olsun Okuyana ve Okutana vesile olanlardan . Yüreği Sevgi İle Çarpanlardan Gönlü Allah Aşkıyla Tutuşanlardan Allah Razı Olsun.Kütüphane Müdürümüz Murat AKMAN abiye Göstermiş Olduğu Samimi Duruşundan Dolayı Teşekkür Ediyoruz "dedi. 

Ülkü Ocaklı Gençlerin Ziyareti Hatıra Fotoğrafı Çektirerek Son Buldu.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.