Recent Comments

Zengibar Anadolu Lisesi Çevre Düzenlemeleri Tamamlandı


​Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi Müdürü Beytullah Dursun okullarının tamamlanan çevre düzenleme çalışmaları hakkında gazetemiz muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.

Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi Müdürü Beytullah Dursun okulun çevre düzenlemesiyle ilgili çalışmalar hakkında gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamasında: "Okulumuzun ihate duvarı ve üzerindeki tel örgülerin yarım asırlık bir geçmişinin olduğunu, dolayısıyla aşırı yıpranmışlıktan dolayı tamir edilemez duruma gelmişti. Bundan dolayı da okulumuzun çevre güvenliğinin kalmadığını, okula giriş çıkışların kontrölünde büyük sorunlar yaşıyorduk. Bu durum üzerine yaptığımız çalışmaların neticesinde; Eğitim öğretim konusundaki hassasiyetini ve Bozkırımızın öğrencisine öğretmeninin en iyi fiziki ortama sahip okullarda eğitim öğretim yapmasını cani gönülden istediğini bildiğimiz Bozkır Kaymakamımız Sayın Mustafa Demir ve Bozkır Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gün'e konuyu ilettik. Kendileri de sağ olsunlar isteklerimize büyük bir duyarlılık gösterdiler. Bozkır Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Gün, Bozkır Belediyesi olarak okulumuzun bu sorununu gidermekten büyük mutluluk duyacaklarını belirterek çalışmalara hemen başlanması talimatını verdiler. Kısa bir süre içerisinde okulumuzun yeni görünümüne kavuşmasını sağladılar. Ayrıca okulumuz öğrencilerinin okul bahçesinde dinlenme saatlerinde oturmaları amacıyla 25 adet bank hediye ettiler" dedi.

Daha sonra Zengibar Anadolu Lisesi Müdürü Beytullah Dursun konuşmalarını şöyle sürdürdü: "Yine bir başka hususu da burada dile getirmek istiyorum. Geçen yıl ilçemizde yapılan genç kızlar voleybol turnuvasında şampiyon olan takımımız, ilçemizi Seydişehir gruplarında temsil etmeye hak kazanmıştır. Seydişehir'deki maçlar sonucunda gruplardan çıkma başarısını göstererek Konya'daki maçlara katılmaya hak kazanmıştır. Oradaki müsabakalar sonucunda yarı finale çıkmıştır ve maçlarımız final yolunda devam etmektedir. Seydişehir ve Konya'da ki müsabakalar için bize ulaşım başta olmak üzere her türlü yardımda yanımızda bulundular.




Eğitim öğretim konusunda her türlü projemizde ve sorunumuzda arkamızda olan başta Bozkır Kaymakamı Sayın Mustafa Demir'e, Bozkır Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Gün'e teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere öncü olup her türlü sorunumuzla ilgilenen Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz Koç'a Bozkır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Aziz Demir ve Sayın Hanifi Şahin'e teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.