Recent Comments

Bozkır'da 7-11 yaş arası öğrenci velilerine eğitim verildi.


​Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulu öğrenci velilerine yönelik 0-18 Yaş Aile Eğitimi Kapsamında 7-11 yaş arası öğrencisi olan velilere yönelik 14 haftalık eğitim verildi.

Vali Kemal Katıtaş İlkokulu öğrenci velilerine yönelik Hayat Boyu öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olarak 0-18 Yaş Aile Eğitimi Kapsamında 7-11 yaş arası öğrencisi olan velilere yönelik Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilip Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulunda 14 haftalık eğitim verildi.

Vali Kemal Katıtaş İlkokulu Rehber Öğretmeni Huriye Kocamaz tarafından Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğünde verilen eğitimde velilere çocuklarının sorunlarını daha iyi anlayıp onlara yardımcı olabilmek için gerekli eğitimler verildi, düzenlenen eğitim programına 24 veli katıldı.

14 Haftalık kurs sonunda Eğitim alan kursiyerler eğitim öncesi ve sonrası hakkında "Almış olduğumuz eğitimin bizlere ve çocuklarımıza çok faydası oldu, eğitim sonrası çocuklarımızın isteklerini daha iyi anlayabiliyoruz "değerlendirmelerinde bulundular.

Eğitim programına katılan Öğrenciler ise "Annelerimiz seminere katılmadan önce bazı davranışlarımıza çok sert tepkiler verebiliyordu, fakat seminerden sonra bu davranışlarımıza göstermiş oldukları tepkiler daha anlayışlı oldu" değerlendirmelerinde bulundular.

14 haftalık seminer sonunda İlçe Kaymakamı Mustafa DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz KOÇ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz DEMİR'in katılımı ile kursiyerlere eğitim sertifikaları ve kaymakamlık tarafından çeşitli hediyeler verildi


İlçe Kaymakamı Mustafa Demir yapmış olduğu konuşmasında"Çocuklar için sabırla gelip eğitime devam ettiklerinden dolayı kursiyerleri tebrik ederim, Kurum olarak bu tür eğitimleri önemsiyoruz, bundan sonra da bu tür eğitimlerin devam etmesi gerekmektedir" dedi.

Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulu öğrenci velilerine yönelik 0-18 Yaş Aile Eğitimi Kapsamında 7-11 yaş arası öğrencisi...
Posted by Bozkır Merkez on 17 Şubat 2016 Çarşamba

Konya Ajansı: Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.