Recent Comments

Bozkırlıların Konu Alındığı Çifte Sadet Dizisi Fox'da Başladı.


​Fox Tv ekranlarında yeni bir dizi başladı. Başrollerini Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert'in paylaştığı dizinin adı "Çifte Saadet". 6 Şubat Cumartesi günü ekrana giren dizinin konusu ilçemiz Bozkır'dan İstanbul'a göç etmiş bir ailenin ilgin ve komik hayat hikayesini konu ediniyor.

Dizinin sonraki bölümlerinde Bozkır'dan kesitlerinde yer alacağını öğrenmiş bulunduğumuz dizi ilginç ve komik hikayesi ile şimdiden Televizyon izleyicisinin ilgisini cezbetmiş durumda.

Haberimizde Bozkırlıları oynayan dizinin karakterlerini sizlerle paylaşıyoruz;

Çifte Saadet hikayesi
Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul'a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir. Hikaye Perihan'ın bir gün Bursa'ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan'ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan'ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin'in yeni eşi Hülya'dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Her iki kadının aynı evde yaşamaya başlamasıyla birlikte birbirlerini evden kaçırmak için savaşmalarından ve Metin'in iki kadın arasındaki ızdırabından doğacak kimi zamankomik, kimi zaman hüzünlü hikayelerle sürüp gidecek olan "Çifte Saadet" çok yakında FOX ekranlarında!

ÇİFTE SAADET OYUNCULARI



Fikret Kuşkan (Metin Saadet): Aslen 'Konya Bozkır' doğumludur. İyi huylu, Sakin, anlayışlı, hoşgörülü, nazik ve babacan biridir. Tipik bir aile babası olmakla birlikte, son sözün sahibi olmayı isteyen fakat sevdiklerini kırmaktan ve üzmekten sakındığı için bunu pek beceremez. Genellikle aile içi meselelere uzak duran bir tavrı vardır, olayın kendi seyrinde çözülmesini bekler ama sorun uzarsa noktayı kendisi koysun ister. Herkese saygılı, herkesin de saydığı bir adamdır. Üniversite okumamıştır ama hayat mektebinde çok iyi eğitim almıştır. Futbolu severdir. Zaman zaman oğlu Mert'i alıp maça gider. İyi tavla oynar. Muhabbeti de iyidir. Her ne kadar Hülya'nın etkisi ile modern bir adam ve şehirli bir erkek haline gelmişse de özünden kopmamış ve bir ayağı Anadolu erkekliğinde kalmıştır. Hem eşleri hem de yaşam biçimi ile iki arada bir derededir. Perihan tekrar çıkıp gelince Metin tam bir çıkmaza düşer. Eski hayatı ile yeni hayatı arasında kalır. Bir yanda çocukluk aşkı ve üç çocuğunun annesi Perihan, diğer yanda ona yeniden şarkılar söyleten kadın ve bir çocuğunun annesi Hülya... İki kadından birini tercih etmelidir fakat bunu bir türlü yapamaz. Ve bu durum yüzünden sürekli karar vermekten kaçan bir adam haline dönüşür. Metin artık iki karısı olan bekar bir adam haline gelmiştir. Özetle; "ne yardan geçer, ne de serden"…
Şebnem Bozoklu (Perihan Saadet): Aslen Konya Bozkır doğumlu. Çalışkan, anaç, hamarat, tutumlu, kararlı, inatçı ve inançlı biridir. Evine ve ailesine bağlı tam bir Anadolu kadınıdır. Taşralı yaşam tarzını İstanbul'da da devam ettirmektedir. Müthiş yemekler yapar. Ev işlerinde son derece marifetlidir. Çocuklarına çok bağlıdır. Metin'e de bağlıdır ama kendisinin yokluğunda yeniden evlendiği için ona öfke doludur. Başına gelen talihsizlik onu yıldıramamıştır. Azimli bir kadındır. Metin'in ikinci karısı Hülya'dan nefret eder ve bu hayattaki tek amacı; onu evden göndermek ve yeniden evin tek patronu olmaktır. Bunun için her çareye başvurur. Evde sorunlar çıkarır, hacı hocaya büyüler ilaçlar yaptırır. Bunun gibi bir sürü faaliyette bulunur ama her seferinde yüzüne gözüne bulaştırırır, emeline bir türlü ulaşamaz.
Dolunay Soysert (Hülya Saadet): Aslen Antalya doğumludur. İleri görüşlü, modern, bilinçli, dünyaya açık bir kadın olmakla birlikte Anaç, fedakar, cefakar, çalışkan ve hamarat biridir. Özgüveni yüksek, hayatla barışık bir kadındır. Modern bir kadın olmak için çabalamakta ve modayı da yakından takip etmektedir. Sabahları jogging yapmakta, her zaman garip dietler bulmaktadır. Spritüel olaylara ve karmaya inanmaktadır. Enerji ve sinerjiye önem verir. Burçlara da takıntılır. Fakat ailesi ve huzuru üzerine bir tehdit hissettiği zaman kendi tarzında bir savaşçıya dönüşür. Hülya doğru bildiği şeyi yapmaktan geri kalmayan biridir. Fakat nazik ve zarif mizacı sebebiyle duygularını tam olarak ifade etmekte zaman, zaman zorlanmaktadır. Aslen Antalya doğumludur. İleri görüşlü, modern, bilinçli, dünyaya açık bir kadın olmakla birlikte Anaç, fedakar, cefakar, çalışkan ve hamarat biridir. Özgüveni yüksek, hayatla barışık bir kadındır. Modern bir kadın olmak için çabalamakta ve modayı da yakından takip etmektedir. Sabahları jogging yapmakta, her zaman garip dietler bulmaktadır. Spritüel olaylara ve karmaya inanmaktadır. Enerji ve sinerjiye önem verir. Burçlara da takıntılır. Fakat ailesi ve huzuru üzerine bir tehdit hissettiği zaman kendi tarzında bir savaşçıya dönüşür. Hülya doğru bildiği şeyi yapmaktan geri kalmayan biridir. Fakat nazik ve zarif mizacı sebebiyle duygularını tam olarak ifade etmekte zaman, zaman zorlanmaktadır.
Dila Danışman (Gülsen Saadet): Perihan ve Metin'in en büyük çocuğudur. Annesinin yokluğunda kardeşleriyle o ilgilenmiştir. Tarık'la nişanlıdır. Perihan'ın doğal müttefikidir. Hülya'yı bir türlü sevememiş ve babasının onunla evlenmesine en başta karşı çıkmıştır. Tarık'la evlenip, "Nasılsa ev hanımı olacağım" diyerek liseden sonra okumamıştır. Zaten üniversiteyi kazanacağına da pek inancı yoktur. Perihan çıkıp gelince hayatı değişir. Perihan'ın Tarık evliliğine karşı çıkması onu iki arada bir derede bırakır. Annesinin "oku kızım" ısrarları üzerine, üniversiteye sınavına neredeyse hiç hazırlanmadan girer ve bir sürpriz yaparak üniversiteyi kazanır.
Bedia Ener (Hüsniye Almaz): Perihan'ın Annesi. İşine geleni duyan, işine gelmeyeni duymayan biri. Yaşlılığından dolayı biraz bencil ve kendi menfaatlerini düşünmek zorunda kalıyor. En büyük korkusu evsiz kalmak. Huzurevi fobisi var. Bir zaman sonra, kendini garantiye almak için, yeniden evlenme planları yapmaya başlıyor.
Bora Akkaş (Tarık Çatık): Gülsen'in Nişanlısı. Şapşal bir yakışıklı, aptal bir Romeo. Gülsen'e deli gibi aşık. Onunla evlenmek istiyor fakat kaynanası Perihan buna karşı şiddetle karşı çıkıyor. Zira, Tarık çocukken Perihan'ın en sevdiği kedisinin ölümüne sebep olmuştur. Bu yüzden Perihan ondan hem nefret etmekte, hem de bir can emanet edilecek kadar güvenmemektedir. Tarık'ın tüm mesaisi, Perihan'ı ikna etmek ve ona kendini sevdirmek üzerinedir. Kendisi aynı zamanda yeni işe başlamış bir nikah memurudur. Fakat henüz çömez olduğu için en angarya nikahlara bunu göndermektedirler. Su altında nikah, paraşütle atlarken nikah vb bir sürü çift evlendirmekte fakat kendi mürvetine bir türlü erişememektedir.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.