Recent Comments

Çelmeli; Hedefimiz 2019’a Hazırlık!


​AK Parti Bozkır İlçe Başkanlığı genel merkezden gelen güncelleme talimat üzerine çalışmaya başladı. Oluşturulan ekipler gece gündüz demeden üyeleri ziyaret ederek bilgilerini güncelliyor.

AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı yoğun bir çalışma temposuyla Bozkır genelinde, AK Parti'nin 5300 üyesine bilgileri güncellemek için tek tek ulaşıyor. Mevcut üyelere, AK Parti'de üyeliğinin devam edip etmemesi sorulurken, partiye yeni üyelerin de kazandırılması bekleniyor.
Gazetemizi ziyaret eden Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, gelen talimat üzerine çalışmalara yoğun bir tempo ile başladıklarını belirtti. Başkan Çelmeli, Bozkır İlçe Teşkilatı olarak oluşturduğumuz ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden Bozkır merkez ile mahallelerimizdeki üyelerimizi tek tek ziyaret ederek bilgilerini güncellediğimiz gibi, istek ve şikâyetlerini de dinliyoruz. AK Parti olarak hedefimiz şimdiden 2019 seçimlerine hazırlanmaktır dedi.
Bozkır ilçe teşkilatı Mart ayı sonuna kadar ilçedeki 5300 üyenin bilgilerini güncelleyeceği gibi, ilçe yönetimi üye sayısını da arttırmayı planlıyor. Ekipler güncelleme işleminin yanı sıra üye olmak isteyenleri de partiye üye yapacağı belirtildi.
Öte yandan AK Parti'nin 5300 üyeye ulaşarak güncelleme yapılacağı belirtilirken, Bozkır'a bağlı 51 mahallenin başkanlıkları yönetim kurulları ve sandık başkanları ile yönetim kurulları da güncellenecek.
BOZKIR'DA AK PARTİ'DE EKİP SAHAYA İNDİ
Salı günü akşamı haftalık toplantısını gerçekleştiren AK Parti Bozkır İlçe Teşkilat Başkanlığı kurdukları ekip ile çalışmaya koyuldu. Bozkır İlçe Teşkilatı, Mahalle temsilcileri ve Yönetim Kurulu Üyeleri sahaya inip çalışmaya başladıkları da gazetemiz muhabirinin gözünden kaçmadı.
Her ekibin kendi mahallesinde çalışma yaptığını ve kısa sürede güncelleme işlemini bitirmek istediklerini ifade eden AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli: "Yaptığımız toplantıda üye güncelleme formlarını ekip arkadaşlarıma dağıttık. Herkes kendi mahallesinde çalışma yapıyor. Güncelleme formlarını dolduran ekibimiz bu formları İlçe Başkanlığına teslim ediyor."
'BEKLENTİLERİ DE NOT EDİYORUZ'

Yapılan çalışmanın çok yerinde bir karar olduğunu söyleyen Başkan Memduh Çelmeli: "Üyelerimizden hep bilgilendirme mesajları ile ilgili şikâyetler alıyorduk. Üyelerimizin bazılarında adres ve telefon bilgilerinin değiştiği için bazı mesajlarımız üyelerimize ulaşmıyordu. Bu işlem ile tüm bilgiler yeniden yazılıyor. Ailede üye olmak isteyenler de bu sayede üye olabiliyor. Üye bilgi güncellemesinin yanı sıra ziyaretlerimizde hükümet ve belediyeden beklentilerini dinliyoruz. Bize gelen şikâyet ve istekleri gerekli mercilere iletip sorunların giderilmesini sağlıyoruz. Bu ziyaretler hem partimize hem de vatandaşlara yarıyor. Mart ayı sonuna kadar tüm üyelerimizi gezmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.