Recent Comments

EMPERYALİZME KARŞI BİRLİKTE OMUZ OMUZA


Ali Dutal
                Ülkemiz, hiç olmadığı kadar emperyalist güçlerin kuşatmasıyla karşı karşıyadır. Bu durum devletimizin en üst yöneticileri tarafından açık ve net biçimde dile getirilmektedir.  Bu, gelinen durumun ciddiyetini ortaya koymaktadır. Bu durum, fiili bir seferberlik durumu olmasa da; birlik içinde omuz omuza tüm dünyaya gösterilmesi gerektiğinin en önemli göstergesidir.
                - Emperyalizme karşı birlikte omuz omuza!
                Kendinizi Türk, Kürt, Arap, Zaza, Çerkez, Çeçen…; Sünni, Alevi…; sağcı, solcu, her ne ad altında tanımlarsanız tanımlayın; hükümeti destekleyin veya desteklemeyin; bu devlet, hükümet; bizim devletimiz bizim hükümetimiz!
                -Emperyalizme karşı birlikte omuz omuza!
                Emperyalistlere; başta ABD ve Rusya olmak üzere her alanda; sosyal medyada, meydanlarda kısaca her yerde tepkimizi hep birlikte gösterelim. Sosyal medya paylaşımlarımızda günlük sıradan paylaşımlar yerine, birlik beraberlik vurgusu yapan paylaşımlara yer verelim. Devletimize, hükümetimize, güvenlik güçlerimize destek olalım.
                Bu desteğimizi emperyalist güçler olmak üzere; tüm ülkemiz üzerinde hesapları olanlara gösterelim. Esas hedef Türkiye'dir. Kendi içimizdeki her türlü rekabetimizi, çekişmelerimizi erteleyelim! İnanın, birlik olma dirlik olma zamanıdır! Olmaz olmaz demeyin; neler oluyor neler! O güzelim Şam, Hama, Humus, Halep ne hale geldi?
                -Emperyalizme karşı birlikte omuz omuza!
                Allah (c.c.) şahittir ki; bu yazıyı hiçbir şekilde her hangi bir yandaşlık veya karşıtlık üzerine paylaşmıyorum. Tek amacım, ülkeme ve insanımıza olan sevgim ve kaygımdır. Lütfen paylaşalım; bir kıvılcım olsun istiyorum.
ALİ DUTAL
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.