Recent Comments

Hadim Ve Halkapınar’da Ana Cadde Düzenlemeleri Bitirildi


​Konya Büyükşehir Belediyesi, her ilçeyi metropol ilçe görünümüne kavuşturma hedefiyle çıktığı yolda başlattığı prestij cadde çalışmalarını Halkapınar ve Hadim'de tamamladı. İki ilçede yapılan toplam 5 ana cadde tanzim düzenlemesi tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.



Konya Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında ilçelerde başlattığı asfalt ve ana cadde tanzim çalışmalarını bu yıl da hızla sürdürüyor. Büyükşehir, 28 ilçenin tamamında prestij caddelerin yapımına devam ederken, Halkapınar ve Hadim'de düzenlenen ana caddeler tamamlanarak, halkın hizmetine sunuldu. Büyükşehir Belediyesi, ana cadde tanzim çalışmalarıyla ilçeleri metropol ilçe görünümüne büründürüyor.

Her ilçeye en az bir prestij cadde hedefiyle yola çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar ve Hadim'deki çalışmalarını tamamladı. Halkapınar'da Süleyman Değirmenci ve Cihangir Tok caddeleri ile Hadim'de Alanya, Hadimi ve Atatürk caddelerini tamamlayan Fen İşleri ekipleri, bu ilçelerdeki asfalt, tretuvar, bordür ve refüj çalışmalarını bitirdi.

Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar'da yaptığı ana cadde düzenleme çalışmaları kapsamında Süleyman Değirmenci ve Cihangir Tok Caddelerindeki çalışmalarını tamamlayarak, ilçenin çehresini değiştirdi. Düzenlemeler dahilinde altyapısıyla birlikte 1.300 metre yol üzerinde asfalt, refüj ve andezit kaplama kaldırım çalışmaları bitirildi.

Hadim'de ise 3 caddede düzenleme çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, bu caddeleri modern bir görünüme kavuşturdu. Alanya Caddesi'nde 1000 metre, Hadimi Caddesi'nde 600 metre ve Atatürk Caddesi'nde 400 metre olmak üzere toplamda 2000 metrelik yol platformu üzerinde asfalt, refüj ve andezit kaplama kaldırım çalışmaları tamamlandı.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.