Recent Comments

Hani internetsiz köy kalmayacaktı?


​Bozkır'a bağlı Kozağaç Mahallesi Muhtarı Osman Çetiner, Mahallesinde internet hizmetinin olmadığından dolayı dert yandı. Muhtar Çetiner, yetkililerin "internetsiz köy kalmayacak" sözlerini hatırlattı. Bozkır'a 4 kilometre mesafede olan Kozağaç Mahallesinde maalesef bilgi çağında internet yok dedi. Gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret eden ve gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'la görüşen Muhtar Osman Çetiner, gazetemiz aracılığıyla yetkililere mahallesindeki internet sorununu sorarken, Kozağaç Mahallesinin sorununa çözüm bulmalarını istedi.

Muhtar Çetiner yetkililere şöyle seslendi: "Köyümüz Kozağaç Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçe merkezine 4 kilometre mesafe ile ilçeye en yakın mahallelerden birisi olmuştur.
Buna rağmen Türk Telekom tarafından verilen telefon hizmetinden yaralanmakta ama beraberinde verilmesi gereken internet hizmetinden mahrum kalmaktadır. Ayrıca Türk Telekom'a göre pahalı da olsa diğer özel operatörlerden yararlanalım desek, diğer özel operatörlerin de hiç birinin interneti çekmemektedir. Onlarında telefonları çalışıyor. Ama internetleri kapsam alanı dışında kalıyor.
Daha önce Bozkır Türk Telekom yetkililerine mağduriyetimizi bildirmemize rağmen mağduriyetimiz giderilmemiştir. Bunun üzerine Muhtarlık olarak Konya Türk Telekom Müdürlüğüne yazılı bir dilekçe gönderdik. Maalesef bu dilekçemize de hiçbir cevap alamadık. Şimdi bizlerde Kozağaç Mahallesinin halkı olarak, Aile ve Sosyal Bakanımızın bile ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz internet vaadinde bulunduğu bir zamanda ücretimizle bile internet hizmeti alamamaktayız. Birçok yazışmanın, haberleşmenin ve öğrencilere verilen ödevlerin bile internet üzerinden yapıldığı bir zamanda teknoloji ve bilgi çağında, teknolojiye ve bilgiye ulaşamamaktan dolayı mağdur edilmekteyiz. Bütün bunlara istinaden internet hizmetinden mahalle halkı olarak yaralanmak bizlerinde en doğal hakkı olduğuna inanıyoruz.
Bu hakkımızın da bizlere biran önce verilmesini ve mağduriyetimizin giderilmesini ilçe idarecilerinden, yöneticilerinden ve Türk Telekom yetkililerinden bekliyoruz" şeklinde ifadelerde bulunarak gazetemizden ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.