Recent Comments

Konya ve Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları Dernekleri Bozkır'da bir araya geldi.


​Konya ve Karaman bölgesinde bulunan İmam Hatip mezun dernekleri Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönülleri Derneği'nin ev sahipliğinde istişare toplantısında bir araya geldi.

Timav'ın (Türkiye İmam Hatipliler Vakfı) yönetim kurulu başkanı Ecevit Öksüz'ün öncülüğünde Konya ve Karaman'ın merkez ve ilçelerinde bulunan İmam Hatip Liseleri Dernekleri Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönülleri Derneği'nin (Bimder) ev sahipliğinde Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesinde buluştu.


Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; İmam Hatip Liselerinde başarının artırılması ve İmam Hatip Lisesi Derneklerinin yürütmüş oldukları faaliyetler masaya yatırıldı.
Toplantıda alınan karar neticesinde Konya ve Karaman'ın farklı bir ilçesinde iki ayda bir toplantı yapılarak, istişarelerin artırılması kararına varıldı.


Bozkır'da gerçekleştirilen toplantıya İmam Hatip Liseleri Derneklerinin yanı sıra misafir olarak Bozkır ilçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Milli Eğitim İlçe Şube Müdürü Aziz Demir, Bozkır Sosyal Yardımlaşma Müdürü Bülent Büyükyavuz ve Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mevlüt Yıldız katıldı.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.