Recent Comments

MİLLETVEKİLİ ALTUNYALDIZ’DAN ÇUMRA ZİYARETİ


​Ak Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Konya'nınÇumra ilçesini ziyaret etti.


AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Çumra ziyaretinde Kaymakam Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve kamu kurum amirleri ile sivil toplum kuruluşlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, toplantıda yaptığı konuşmada ülke gündemine ilişkin ve bölge yatırımları hakkında bilgi verdi. Gübre ve yemdeki KDV'nin sıfırlandığını hatırlatan Altunyaldız, "Maliyetlerin düşürülmesi ve ürettiğimiz ürünlerin piyasaya daha uygun fiyatlarla sunulmasına yönelik çalışmalarımız tamamlandı. Bunların dışında mecliste reform çalışmalarını yerine getirmek için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. En son başkanlığını yaptığım komisyonca Türk sanayisinin yükselmesini katma değerli ürünlere geçişini ve yüksek teknolojili ürün üreten bir yapıya dönüşümü sağlayan arge reform paketini geçirmek suretiyle meclisimize sunduk ve Cumhurbaşkanlığımızın onayını bekliyor. Bütün bunlar ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara yani bir anlamda negatif gündemin ülkemizde hakim olmasına çalışan unsurlara verilebilecek en güzel cevaptır" dedi.
Çumra Kaymakamı Uğur Kalkar da konuşmasında, "Çumra'ya geleli kısa bir süre oldu. Geldiğimiz zaman geçmişten gelen sorunların olduğunu gördük. Ama başarılı bir ekibin de burada olması, belediye başkanımızın gayretli çalışmalarıyla geride bıraktığım 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde Çumra'da çok şey değişti ve değişmeye de devam ediyor. Ben bu hizmetlerin çalışmaların ilçemize kazandırılmasında kimlerin emeği varsa sonsun teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ise, konuşmasına desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'a teşekkür ederek başladı. Başkan Oğuz, "Geride bıraktığımız süre içerisinde Çumra için neredeyse gecemizi gündüzümüze katarak ara vermeden çalışmaya devam ettik. Bu çalışmalar sırasında gerek Çumra Belediyesi, gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse merkezi hükümetin yanımızda olması destek vermesi bizleri memnun ettiği gibi ilçemize hizmetin sürmesi anlamına geliyor. Tabii bu hizmetlerin gelmesi için de aracılık eden sayın vekillerimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Başkan Oğuz konuşmasının devamında ilçe yatırımları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar da, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Altunyaldız'a teşekkür etti. Program son olarak toplantıya katılan kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının karşılıklı istişareleriyle son buldu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.