Recent Comments

OSB’LERİN SESİ OSBÜK’TEN SAHA DAVETİ


​Sanayi Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız'ı ziyaret eden OSBÜK Başkanı Cahit Nakıboğlu, OSBÜK olarak OSB'lere düzenli ziyaretler gerçekleştirdiklerinin bilgisini vererek Altunyaldız'ı saha ziyaretlerine davet etti.

OSB Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Cahit Nakıboğlu ve beraberindeki OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız'ı makamında ziyaret etti. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız'a hayırlı olsun dileklerini ileten OSBÜK Başkanı Cahit Nakıboğlu, ziyarette yaptığı konuşmada; "Üst kuruluşumuz  ekonomi ve iş dünyasında önemli bir boşluğu doldurmuş olup, OSB'lerin sorunlarını çözüme kavuşturulmasında önemli görevleri üstlenerek, ciddi başarılara imza atmıştır. OSBÜK bu gün itibariyle sayıları 296 olan ve ülkemizin dört bir köşesine yayılan OSB'lerimizin gözü, kulağı ve sesi olmaktadır" dedi.

"OSB'lerle güç kazanıyoruz"
OSB'lerin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda Nakıboğlu, Altunyaldız'a geçtiğimiz yıllarda Komisyon üyeleri ile birlikte ülke ekonomimizin vazgeçilmezlerinden olan OSB'lerimize geziler düzenlediklerini ve aynı şekilde bu dönemde de gezilere devam etmek istediklerini söyledi. Nakıboğlu sorunların çözüme kavuşması halinde OSB'lerimiz üretim, istihdam, ihracat ve kalınmamızda büyük atılımlar gerçekleştireceğine dikkat çekerek Altunyaldız'ı sahaya davet etti. OSBÜK Başkanı ayrıca geçtiğimiz günlerde Sanayi Komisyonu'nun önemli katkıları TBMM Genel Kuruluna sunularak yasalaşan Ar-Ge Reform Paketi Kanunu içerisinde OSB'lerde bulunan Teknoparkların imar planı ve ruhsatlarının OSB'ler tarafından verilmesi yönündeki düzenleme için de Altunyaldız'a teşekkür etti.

Yeni Türkiye'nin yenilikçi yüzü
Altunyaldız ise, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtirken, önceki görevi olan Gümrük Müsteşarlığı görevimde ve şimdi ise Sanayi Komisyonu Başkanı olarak OSB'lerin ülkemiz ekonomisindeki öneminin farkında olduğundan ve takdirle karşıladığından bahisle, TBMM'nin yoğun çalışma programı arasında vakit buldukça Komisyon üyelerimizle birlikte OSB ziyaretlerine katılmayı arzu ettiklerini söyledi. Ar-Ge Reform Paketi'ne de değinen Altunyaldız; "Ar-Ge Reform Paketi yeni Türkiye'nin ekonomisini, üzerine inşa ettiğimiz yenilikçi bir pakettir" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.