Recent Comments

Adese 155. magazasını açtı Sıra'da Bozkır Var


​Adese, Konya'daki ikinci en büyük mağazası olan Sille Yolu Adese'nin ardından bir mağaza da Konya'nın Seydişehir ilçesinde açtı. Adese, Kızılcalar mağazası ile Seydişehir'de 4, toplamda ise 155 mağaza sayısına ulaştı.

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, 2016 yılında da yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Adese, Konya Seydişehir'de açtığı Kızılcalar mağazası ile Seydişehir'de 4, toplamda 155 mağaza sayısına ulaştı.

Adese, Kızılcalar mağazasının açılışını 25 Şubat 2016, Perşembe günü Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, Seydişehir protokolü ile birlikte Adese Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Durmaz, Adese yöneticileri ve Seydişehirlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit; "Seydişehir'e yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdamdan dolayı Adese'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Seydişehir halkı Adese'yi seviyor, benimsiyor. Önümüzdeki dönemde de İttifak Holding'in Seydişehir'deki yatırımlarını sürdürmesini temenni ediyorum. Kızılcalar mağazası hem ilçemize hem Adese'ye hayırlı olsun" dedi.

Kızılcalar Adese mağazasının açılışı hakkında bilgi veren Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, Seydişehir'in Adese'nin ilk mağazasının açıldığı yer olması bakımından kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek; "Adese olarak mağaza açılışlarını müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak planlıyor, istikrarlı bir şekilde mağaza sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Konya'daki en büyük ikinci mağazamız olan Sille Yolu Adese'nin açılışını gerçekleştirdik. Bugün de Seydişehir'deki dördüncü mağazamız olan Kızılcalar Adese'yi müşterilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde de Konya Bozkır'da yeni mağazamızı müşterilerimizle buluşturacağız" dedi.
Seydişehir Kızılcalar Adese mağazası, 370 metrekare ticari alanda 13 personeli ve 2 kasayla müşterilerine hizmet verecek. Mağazada müşteriler, gıdadan temizliğe, kozmetikten züccaciye ve ev aletlerine kadar 4 bin çeşit ürüne ulaşabilecek.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.