Recent Comments

“doğrudan yana taraflı gazete” Bayrampaşa Gündem yeni yerinde Hizmette


​9 yıldır Bayrampaşa'da başarılı bir yayın politikası ile hizmet veren hemşerimiz Mehmet Ceylan'nın Bayrampaşa Gündem Gazetesi, yeni yerine taşındı.




Dokuz yıldır, "doğrudan yana taraflı gazete" anlayışı ile hizmet veren Bayrampaşa Gündem Gazetesi; İsmetpaşa Mahallesi, Tuna Caddesi,  Fulya Sokaktaki yeni yerine taşındı.

Donanımlı kadrosuyla haberlerini aklın ve vicdanın birleştiği noktada yapan, ticari kaygılar gözetmeden doğru habercilik ilkesinden ödün vermeyen Bayrampaşa Gündem Gazetesi'nin açılış kurdelesini Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna yaptı.

YAYIN POLİTİKASINA VURGU YAPTI
Açılışta bir konuşma yapan Bayrampaşa Gündem Gazetesi Sahibi Mehmet Ceylan, katılımcılara teşekkür ederek, istikrarlı yayın politikalarına ve habercilik anlayışına vurgu yaptı.

GAZETE ÇALIŞANLARINI KUTLADI
Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, "Gazetecilik özellikle ilçemizi tanıtma açısından önemli bir faaliyettir. Dolayısıyla burada yapılacak bütün çalışmaların ilçemize güzellikler getirmesini temenni ediyor, gazete kadrosunu tebrik ediyorum" dedi.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'de, Bayrampaşa Gündem Gazetesini yaptığı yayınlarından dolayı kutlayarak, yeni yerinde başarılar diledi.

BASININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna konuşmasında; " Mehmet beyi uzun yıllardır tanırım. Ömrünü basına vermiş, Türkiye'ye vermiş, ülkesi için hep yüreği çarpmış birisidir. Yaptığı işler bu çerçevededir. Basın olmak zordur. Hele yerel basın olmak daha da zordur.Daha önce bunları yapmış birisi olarak, bunları biliyorum. Mehmet Bey'in şahsına da ailesine de gazete camiasına da ve Bayrampaşa'mıza da hayırlı olsun. İyi hizmetlere, güzel hizmetlere vesile olsun " diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Bayrampaşa Tuna Cami İmam Hatibi Cevdet Şahin'in yaptığı duayla birlikte açılış kurdelesi kesildi. Akabinde 9. yıl pastası kesildi.

YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Açılışa; AK Parti İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Metin ve Yönetim Kurulu üyeleri Mersin Balkanlı, Bekir Önder,MHP İlçe Başkanı Yaşar Kaba, AK Parti Eski ilçe Başkanı Cemil Yıldız, İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi, Kartaltepe Muhtarı Mustafa Onur, Kocatepe Muhtarı Ahmet Gül, Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Sofu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Koçak ve Ahmet Aktaş, Bayrampaşa Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı İbrahim Kahraman ve Grup Sözcüsü Abdülfettah Dindar, Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyeleri, Bayrampaşa Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Leyla Aygün, AK Parti İl Sağlık Komisyonu Başkanı Ali Murat Duman, Erbakan Vakfı Bayrampaşa Şube Başkanı Nevzat Uygun, Ülkü Ocakları Başkanı Lütfü Nebioğlu, AGD Bayrampaşa Şube Başkanı Abdullah Hoşoğlu, İstanbul Konyaspor Başkanı Hüseyin Dediş, Bayrampaşa Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Sadettin kurtuluş ve yönetimi, Bayrampaşa Rumeli Türkleri Derneği Gençlik Kolları Başkanı Tolga Güneş ve Yönetimi, Türk Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Okan Aysu ve Yönetimi, Türk Kızılay Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Berat Akova ve yönetimi, Türkiye Emekliler derneği Bayrampaşa Şube Başkanı fettah Deniz, Konya Karaman Kamu Çalışanları Başkanı Suat Sakarya, Yerel Yönetimler Derneği İstanbul Şube Başkanı Hasan Ocaklı, Tokatlılar Derneği Başkanı Ahmet Selim Aslan, Bayrampaşa Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Bozkır Ulupınar Köyü Dernek Başkanı Ali Can Karakuş, Karacaardıç Köyü Dernek Başkanı Kadir Ünver, Karacahisar Köyü Dernek Başkanı Mustafa Dönmez, iş adamları, STK Temsilcileri, Tek Rumeli TV Erol Ertekin, Kon TV Ahmet Dur, Paşavizyon Gazetesi Cemil Sağlam, GOP Haber Ali Şükrü Kara, Bahçelievler Express Gazetesi Sahibi Engin Öder, Avrupa Birliği Gazetesi Kıtmet Taylan, İstanbul'un Sesi Osman Tarlacı, İstanbul Gündem Yalçın Arıcı ve çok sayıda Bayrampaşa Gündem dostları katıldı.

Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Yusuf Başer'de telgraf gönderdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.