Recent Comments

Gençlik merkezi protokolü imzalandı


​Bozkır Gençlik Merkezinin protokolü, Bozkır Belediyesi Mart Ayı Meclisinde, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün imzaladı.


İmzalanan protokole göre, ilçe merkezinde mevcut kapalı spor salonunun yanına yapılacak olan Bozkır Gençlik Merkezi, içerisinde spor salonu, konferans salonu, çalışma odaları ve etüt salonları, toplantı odaları gibi genç nüfusun sosyal ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalar olacak.

Gençlik Merkezinin protokolünü imzalayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, ilçenin ilk defa hizmette bu kadar hareketli bir dönem geçirdiğini vurgulayarak şu değerlendirmelerde bulundu, "ilçemizde göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet noktasında büyük mesafeler aldık. 2016 yılının başlangıcında, 2016 yılını 'Bozkır'ın altın çağı' olarak nitelendirmiştik. Şimdi çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık. Hizmete başlarken vermiş olduğumuz bütün sözleri bir bir yerine getirmeye başladık. Kapalı pazar alanımızın yapım çalışmaları başladı. Yüzme havuzlu şehir konağımızın yapım çalışmaları başladı. Anıt meydan düzenlememizin yapım çalışmaları başladı. kısa zaman içerisinde tarihi Selçuklu köprümüzün ve eski belediye binamızın restorasyonu başlayacak. Prestij caddemizin belli bir kısmı yapıldı, geriye kalan kısmı da bu yaz tamamlanacak. Kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. İlçemizin uzun yıllardır asbest borulardan kullandığı suyun borularını değiştirdik ve çok sağlıklı hale getirdik. Şehir parkımızın tadilatını yaparak ismini Mustafa Öz parkı olarak değiştirip modern ve kullanışlı bir hale getirdik. En önemli projelerimizden bir tanesi olan gençlik merkezimizin de bugün itibariyle yapım protokolünü imzaladık. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçe halkımıza daha çok sosyal alan oluşturma çabalarımızın son aşamasına geliyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Akyürek ve Daire Başkanları olmak üzere, Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'a, Selçuklu Belediye Başkanım Uğur İbrahim Altay'a, İlçe Kaymakamımız Mustafa Demir'e ve tüm personellerime teşekkür ederim" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.