Recent Comments

Milletvekili Altunyaldız, Seydişehir'i ziyaret etti


​AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız Seydişehir'i...

AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız Seydişehir'i ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Seydişehiri ziyaretinde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, sivil toplum kuruluşu üyeleri ile birlikte belediye meclisi salonunda bir araya geldi.

Toplantıda ülke gündemine ilişkin ve bölge yatırımları hakkında bilgi veren milletvekili Ziya Altunyaldız, mecliste reform çalışmalarını yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek Türk sanayisinin yükselmesi ve Anadolu topraklarının gelişmesi için yükümlü olduklarını söyledi.

Altunyaldız, yaşanan terör olaylarına da vurgu yaptığı konuşmasında, "Ülkemizin küresel yükselişini engellemek isteyenler, milli birlik ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler maalesef düğmeye bastılar. Şu anda Doğu ve Güneydoğu'da demokrasi, huzur ve kardeşlik operasyonlarımız sürüyor. Bu arada da Sayın Başbakanımız, bölgenin yeniden ayağa kalkması için 10 maddelik bir eylem planı açıkladı. Yeni dönemde kardeşlik ve huzur ortamının yeniden tesis edilmesi sürecinde artık tüm sivil toplum kuruluşları ve milletimiz muhatap alınacak" şeklinde konuştu.

Altunyaldız son olarak, "Hükümetimiz millete verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor. Üretmenin önündeki tüm engelleri kaldırıyoruz. Bu toprakların yeniden yeşermesini istiyoruz. Sizlerin bahsettiği konuların takipcisi olacağım. Hep birlikte çalışıp üretmenin mutluluğunu yaşayacağız" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.