Recent Comments

Sitemizin Köşe Yazarı Karabacak Seminerlerine Devam Ediyor…


"Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek" kitabının yazarı M. Emin KARABACAK Karatay Vali Kemal Katıtaş İlkokulu'nda velilerle ve öğrencilerle buluştu.
Gazetemizin köşe yazarı Eğitimci Yazar M. Emin Karabacak, Karatay Vali Kemal Katıtaş İlkokulu'nda 11 Şubat Perşembe günü düzenlenen söyleşide velilerle buluştu. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi de Eğitimci Yazar M. Emin KARABACAK son kitabı olan "Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek" ten bölümler aktardı.
Velilere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden M. Emin KARABACAK "Çocuklarının bu dünyada rahat edebilmeleri için her fedakârlığı yapan anne babalar, çocuklarının dini eğitimleri söz konusu olunca aynı hassasiyeti göster(e)memektedirler. Oysa verilecek iyi bir dini eğitim, çocukları olduğu kadar anne babaları da hem sorumluluktan kurtaracak hem de ahiretleri için kurtuluşlarına neden olabilecektir." dedi. Ayrıca yaptığı sunumla çocuk yetiştirmede anne-babanın önemine dikkat çeken Karabacak bu konuda anne-babalara önemli görevler düştüğünü ve bunu örneklerle anlattı.
Günümüzde eğitimin her kademesinde psikolojik danışma hizmetlerinin öneminin arttığını vurgulayan M. Emin KARABACAK velilere okul rehberlik servisleriyle sürekli iletişim halinde olunması gerektiğini söyledi.
Söyleşi sonunda velilerin sorularını yanıtlayan M. Emin KARABACAK, ''Bayramlık İstemeyen Çocuklar, Bilinçaltı Aptaldır şakadan Anlamaz, Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez oldu ve Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek kitaplarını imzaladı.
            Karatay Vali Kemal Katıtaş İlkokulu Müdürü Zafer KAYA ise Eğitimci Yazar "M. Emin KARABACAK'a" bu güzel "Sunum ve Söyleşiden" sonra teşekkür ederek bu güzel günün anısına okul adına plaket verdi.           
           
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.