Recent Comments

53. Danışma Meclisinde Müjde Üstüne Müjde


​Ak Parti 53. Danışma Meclisi, Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır Koordinatörü Mehmet Emin Keçeciler, İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Baysal, çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

 Meclisin açış konuşmasını yapan Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, son bir yıl içerisinde, ilçeler arasında en büyük çıkışı yakalayan ilçe konumuna yükseldik. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen ilçe teşkilatımız yönetimine, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kolları Başkanlığımıza ve bizleri gönülden destekleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.
Yaklaşan yaz ayının çok yoğun bir çalışma programla geçeceğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, yıllardır mağdur durumda olan Yukarı Mahalle sakinlerine de beklediği müjdeyi verdi. Başkan Gün, Yukarı mahallenin kaldırımlarıyla beraber yolunun asfalt olması için ihale hazırlıklarına başladıklarını belirterek konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "seçim beyannamemizde de yer alan yukarı mahallemizin yolunun yapılması için alt yapı çalışmalarını tamamladık ve ihale hazırlıklarına başladık. Geçtiğimiz yaz Yukarı mahallemizde asbesti boruların değişimini tamamladık ve alt yapı anlamında büyük bir sıkıntısı kalmadı. Yapacak olduğumuz çalışma için ölçümlerini ve projesini geçtiğimiz haftalarda bitirdik ve ihale aşamasına geldik. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkıp yaz itibariyle Yukarı mahallemize vermiş olduğumuz sözü yerine getireceğiz. Yukarı mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

11 mahalle için sentetik çim saha

5 mahallemizde sentetik çim saha yapımının tamamlanmasının ardından 11 mahalleye daha sentetik çim kazandırılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile girişimlere başladıklarını da söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızla yapmış olduğumuz protokolle 5 mahallemize sentetik çim saha kazandırdık. İki mahallemizde yapımı tamamlandı 3 mahallemizde yapımı halen devam ediyor. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından 11 mahallemize daha sentetik çim saha yapımı için girişimlerimize başladık. İnşallah olumlu sonuç aldığımızda toplamda 16 mahallemize sentetik çim saha kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Eski Hamam Restorasyonla Faaliyete Geçecek.
Uzun zamandır atıl durumda olan hamamın restore edilerek yeniden hizmete açılacağını söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, restore çalışmalarından sonra ilçede önemli hizmetlerden bir tanesini de daha hizmete gireceğini belirtti.

Başkan Gün yapılacak olan hamam restorasyonuyla ilgili sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "Çarşamba Çayı kenarında yer alan Hamamımızın restorasyon çalışmaları için ihale hazırlıklarına başladık. İlçemizde hamamı atıl durumdan faal duruma geçireceğiz. Bunun yanında çay kenarı boyunca ışıklandırmasıyla, kaldırımlarıyla, bisiklet yoluyla yürüyüş yolu yapacağız. Çarşamba çayımızın doğal güzelliğini orada da yaşamaya başlayacağız. Bugün düzenlenen Ak Parti 53. Danışma Meclisi aracılığıyla bu çalışmalarımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.