Recent Comments

Bozkır Halkı Hastanesine Sahip Çıkıyor


​Bozkır ve çevre ilçelere hizmet veren Bozkır Devlet Hastanesi Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve hayırseverlerin desteği ile tıbbi cihaz çeşitliliğini hızla artırmaya devam ediyor.

Son olarak Bozkır ilçesi Sorkun Mahallesinde ikamet eden Kadir Palas isimli hayırsever hastaneye Endoskopi Sistemi (Gastroskop, Kolonoskop, Prosesör) bağışlayarak hastanenin mevcut Endoskopi Sistemini yeniledi. Son alınan cihazlarla birlikte Hastanede yapılan Endoskopik işlemler daha modern ve son teknoloji  tıbbi cihazlarla verilmeye başlandı.

Bozkır'da son derece modern cihazlarla donatılmış büyük bir hastaneye sahip olduklarını vurgulayan hastane Başhekimi Numan Varol, " Halkımızın ve genel sekreterliğimizin de bizlere vermiş olduğu destek ve güvenle adımlarımızı atıyoruz. Hastanemize Kadir Palas isimli vatandaşımızın desteği ile kurumumuza yeni bir cihaz kazandırdığımız için  ekip olarak İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Büyükyavuz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ebru İnce ile birlikte çok mutlu ve gururluyuz " dedi. Endoskopi odasını da yeniden düzenlediklerini söyleyen Varol, Endoskopi Sistemini hastaneye kazandıran Kadir Palas isimli hayırsever vatandaşımıza da teşekkür etti.

Bozkır Devlet Hastanesi'nin halkımızın da desteği ile en modern ve teknik cihazlarla donatıldığını ve ciddi bir yatırım gerçekleştirildiğini vurgulayan Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz' da, " Bozkır ilçesi çok fedakar ve hayır sever insanların olduğu bir ilçe. Bozkır halkı her zaman olduğu gibi yine hastanesine sahip çıktı.  Taşın altına elini koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen Bozkır insanları hastanesinin eksiklerinin tamamlanması noktasında devletinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Bende hayırseverimizi canı gönülden kutluyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Bizde gereken her türlü desteği hastanemize veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.