Recent Comments

“Bozkır O’nun (S.a.v.) yolunda” projesi hayata geçiriliyor.


"Bozkır O'nun (S.a.v.) yolunda" projesi kapsamında Bozkır ilçesinde çeşitli etkinlikler yürütülmeye başlandı.



Haberin Slayt Gösterisi!

Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 yılı Kutlu Doğum haftası etkinlikleri dolayısıyla "Bozkır O'nun (S.a.v.) yolunda" projesini hayata geçirdi.

Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç yapmış olduğu açıklamada "İlçemiz Bozkır'da Müdürlüğümüz ve İlçe Merkezindeki okullarımızda Din Kültürü eğitimi veren öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde yürütülen "Bozkır O'nun (S.a.v.) yolunda" projemiz kapsamındaki hedef kitlenin, Hz. Muhammed (sav)'in hayatı ve yaşantısını(sünnet) anmak geleneğinden ziyade anlamasını ve istendik davranış değişikliğinin süresini uzatıp kalıcılığını sağlamayı amaçlamaktayız" dedi.

"Bozkır O'nun (S.a.v.) yolunda" projesi kapsamında Kutlu Doğum haftası boyunca ilçe genelinde yarışmalar, Kültür sohbetleri, Ağaç dikme etkinliği, Okullara bilbort hazırlama, Kamu kurumlarının ziyaret edilmesi, Öğrencilerle hastane ziyaretleri, Esnaf ziyaretleri ve halka dağıtılmak üzere Tişört bileklik basımı ve gül dağıtımı gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

İlçede "Bozkır O'nun (S.a.v.) yolunda" projesi kapsamında ilk olarak İlçedeki okullarda Din Kültürü eğitimi veren öğretmenlerin koordinatörlüğünde ilçedeki Esnaflar ve Kurum Kuruluşlar öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında öğrenciler Esnaflara ve Kurum amir ve çalışanlarına lokum ikramında bulundu ve Peygamberimizin hayatından hatıratları paylaştılar.





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.