Recent Comments

Küçük Yasin'i arama çalışmaları 4. gününde devam ediyor


​Konya'nın Akören ilçesinde, evinin önünde oynarken kaybolan anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Yasin Şahin'i arama çalışmaları 4'üncü gününde devam ediyor.

Belkuyu Mahallesi'nde kaybolan küçük Yasin'in bulunması için bölgede sürdürülen arama çalışmaları, sabahın erken saatlerinden itibaren yeniden başladı. Çalışmalar, Ankara'dan getirilen iz takip ve canlı arama köpekleriyle sürdürülüyor.

İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD ve polis ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları yaklaşık 20 kilometrekarelik alanda devam ediyor. Belkuyu ve çevre mahallelerden gönüllülerin de katıldığı arama çalışmalarında, henüz erkek çocuğundan bir ize rastlanmadı.

Belkuyu Mahallesi Muhtarı Ercan Özkan, Yasin'in kaybolmasıyla mahallelilerin de büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Özkan, "Bugün 4'üncü güne girdik, ümidimiz azalıyor. Burada aranmadık yer kalmadı. Tekrar tekrar baktığımız yerler yeniden inceleniyor. Çocuğun anne babası perişan oldu. Bir ümit, müjdeli haber bekliyorlar. Kadıncağız ayakta duramıyor. Babası da 2 saate bir, 'Dolaşayım da bakayım' diyerek çıkıp onlarca kez aradığı yerlere gidiyor." diye konuştu.

Akören ilçesinde son olarak pazartesi günü evinin önünde oynarken görülen 6 yaşındaki Yasin Şahin'den haber alamayan ailesi, jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulunmuş, bunun üzerine küçük çocuğun bulunması için bölgede arama çalışmaları başlatılmıştı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.