Recent Comments

Şekibe Aksoy İlkokulu Velileri “Tabakları Ayırdık” Dedi




Karatay Şekibe Aksoy İlkokulu´nda Ekip 42 Projesi kapsamında Velilere Kitap Okuma günleri düzenlendi. Gazetemizin Köşe Yazarı M. Emin Karabacak´ın "Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu" adlı kitabını okuyan veliler, çocuklarının sıralarında, bu kitaptan sınav oldular. Sınavda velilere bu kitaptan 50 soru yöneltildi. Test usulü sınava giren veliler, yıllar sonra öğrenciliğin heyecanını yaşadı.
100´ün üzerinde velinin katıldığı sınav sonuçları da gazetemizin köşe yazarı M. Emin KarabacaK'ın 31 Mart perşembe günü Şekibe Aksoy İlkokulu konferans salonunda yaptığı seminer öncesi açıklandı.
Ödül töreninde süreci şu şekilde özetleyen Okul Müdürü Yücel Daş , "Ekip 42 projesi kapsamında Okul Müdür Yardımcımız Nejmi Yıldırım Başkanlığında bir komisyon oluşturduk. Bu komisyon velilerin çocuklarıyla kitap okumalarını organize etti. Bu arada velilerden ´Okuyacak kitap tavsiyesi´ isteyenler oldu. Bunun üzerine komisyon yaptığı çalışma ile Eğitimci-Yazar M. Emin Karabacak´ın Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu adlı kitabını tüm velilere tavsiye etme kararı aldı. Velileri okumaya teşvik etmek için kitaptan sınav yapmayı ve ilk üçe girenlere de ödül vermeyi düşündük. Sayın Yazarımızın destekleriyle bu düşünceyi de hayata geçirdik" dedi.
Yarışma birincisine gram altın, ikincisine Çaycı, üçüncüye Rondo hediye edildi. Bunun yanında Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu kitabını okuyup sınava giren tüm velilere de "Kitap Kurdu" belgesi verildi.  İmza ve söyleşi gününe katılan gazetemizin köşe yazarına M. Emin Karabacak'a Okul Müdürü Yücel Daş tarafından plaket verildi. Seminerin ardından Karabacak; Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez oldu, Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek,  Bayramlık İstemeyen Çocuklar, Bilinçaltı Aptaldır akadan Anlamaz kitaplarını 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.