Recent Comments

Veliler Ödül heyecanı yaşadı

Karatay Şekibe Aksoy İlkolu'nda sınava giren veliler ödül heyecanı yaşadı.
Yazar Mehmet Emin Karabacak, çocuk yetiştirme üzerine konferans verdiği programda kitaplarını da imzaladı. Kitap okuma sınavında dereceye giren velilere de ödülleri verildi.
Okul salonunda yapılan programa velilerin ilgisi büyük oldu. Çocuk yetiştirme ile ilgili örnekler veren yazar Karabacak "Çocuklara karşı tutarlı olmalıyız. Anne ve babanın söylemleri aynı doğrultuda olmalı. Çocukları kahvaltı yapmadan okula göndermemeye kendimizi alıştıralım" dedi.

Çocukların insanların en güzel sermayesi olduğuna vurgu yapan Karabacak, "Çocuk ailesinden gördüğü gibi yetişir. Çok yasak ve çok özgürlük yanlışlarına düşmemeliyiz. Okuldan gelen çocuğa buzdolabını gösterip geçmemeliyiz. Arkadaşlarının eşyalarını çalmayı alışkanlık edinmiş bir öğrenci, ilk çalma eyleminin, kendi evlerinde annesinden gizli mutfaktan tatlı çalmak olduğunu söylemişti. Bu gibi durumlara fırsat vermemek lazım" şeklinde konuştu.

Daha sonra Yazar Karabacak'ın "Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu" adlı kitabını okuyan ve sınavda ilk üçe giren velilere ödülleri verildi. Sınavda birinci olan Ayşegül Karakaya'ya Gram Altın ödülünü Yazar M.Emin Karabacak verdi. İkinci olan Ayşe Çeçen'in ödülünü Okul Müdürü Yücel Daş, üçüncü olan Fadimana Selçuk'un ödülünü de Okul Müdür Yardımcısı ve Ekip 42 Komisyon Başkanı Nejmi Yıldırım verdi.
Ödül töreninden sonra Yazar M. Emin Karabacak kitaplarını imzaladı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.