Recent Comments

4-6 Yaş öğrencileri Etkinlikleri büyük beğeni kazandı.


İlçemiz Bozkır'da Yukarı Mahalle Sonnaz 4-6 yaş  Kuran Kursunda öğrenim gören öğrencilerimiz için yıl sonu münasebetiyle gece düzenlendi. 


Haberin Videosu!

Bozkır Belediyesi Düğün Salonunda düzenlen yıl sonu gecesinde Kuran-ı Kerim Tailvetleri ve bir birinden güzel düzenlemiş oldukları etkinlikler ile geceye katılan büyük beğenisini kazandı.

Bozkır Müftülüğü tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete giren Sonnaz 4-6 yaş kuran kursu öğrencileri daha öncede düzenlemiş oldukları etkinliklerle göz doldurmuştu, 25.05.2016 saat 20:30'da Bozkır Belediyesi Yeni Düğün Salonunda düzenlenen gecede de bir birinden güzel programları ile minik yavrularımız büyük beğeni kazandı. 

Düzenlenen programa Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, çok sayıda veli ve vatandaşlar katıldı. 

Gece öncesin Bozkır Müftülüğü Sonnaz Kuram Kursu öğrencilerimizden bir miniğimizin Kuranı-ı Kerime geçmesinden dolayı, Bozkır Bimder Tarafından Yemek ikramında bulunuldu ve Kuranı-I kerime öğrencinin geçmesinden dolayı arkadaşları eşliğinde mumları söndürülerek pasta kesildi. 




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.