Recent Comments

Bozkır Onun Yolunda etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor



​Konya'nın Bozkır ilçesinde Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Bozkır Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin hazırlamış olduğu "Bozkır Onun Yolunda" projesinde "40 Hadis Ezberleme" ve  "Hadisleri Hayata geçiriyorum" kısa film yarışması ödülleri sahiplerini buldu.



Konya'nın Bozkır ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin hazırladığı, Bozkır O'nun Yolunda projesi kapsamında ilçede düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.


Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda yapılan 7. etkinlikte Ortaokul 5. ve 6. sınıflar arası "40 hadis ezberleme" yarışmasına katılan ilçeye bağlı 13 Ortaokulun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Yarışmada yapılan değerlendirmeler sonrası birinciliği Hamzalar Ortaokulu, ikinciliği Dereiçi Ortaokulu, üçüncülüğü ise Soğucak Ortaokulu kazandı.

"Bozkır Onun Yolunda" projesi 8. etkinliğinde de Bozkır Liseleri arasında gerçekleştirilen "hadisleri hayata geçiriyorum " kısa film yarışmasında Bozkır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hazırlamış olduğu kısa film ile birinciliği elde etti.

Yapılan yarışmalara Sponsor olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (Bimder) yönetim kurulu Başkanı Mehmet Görür yapmış olduğu açıklamada "Yarışmalarda elbet birinci ikinci üçüncü olur bu öğrencilerimiz başarılarından dolayı biraz daha fazla ödüllendirilmiş olsa da bu şekilde nesillerimize Peygamberimizin hadislerini hayatlarında tatbik etmelerine vesile kılacak bir yarışmaya katılmalarından dolayı tüm öğrencilerimizi ödüllendirdik" dedi.

Bozkır Onun Yolunda etkinlikleri kapsamında Bozkır Belediyesi yeni Düğün salonunda gerçekleştirilen yarışma programlarına Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir, Bozkır Halk Eğitim Müdürü Mehmet Çatdere, olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Görür, Bozkır ilçesinde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.