Recent Comments

Manşetimize Cevap Geldi

"Yol yapılırken, düzgün yollar bozuluyor" başlıklı manşetten verdiğimiz haberimize Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı ile Bozkır Belediye Başkanlığı cevap verirken, konuya açıklık getirdiler. 
 Bozkır Çağlayan yayla yolu için yük taşıyan kamyonlar fazla tonajlı ve kontrolsüz kullanımlarından dolayı Bozkır-Çağlayan arası yollarımızın alt yapısına zarar verdikleri ve yolları kullanılamaz hale getirdikleri ile ilgili geçtiğimiz haftaki gazetemizde manşetten haber vermiştik.

Gazetemizin geçen haftaki sayısında yayınlamış olduğumuz habere, Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı, ilgili yolların yapımında yük taşıyan firmaların araçlarının 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 128. maddesine göre, bu yollar üzerinde yaptıkları denetimlerde, yük taşıyan kamyonların tonaj ve kurallara uygun olduklarına dair gereken belgeleri olduğunu gazetemize açıkladılar.

Öte yandan ise konu ile ilgili gazetemizde çıkan habere, Bozkır Belediye Başkanlığı da gazetemize yapmış olduğu açıklamasında; "Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bozkır Çağlayan yayla yolunun yapımı aralıksız devam etmektedir. Buradan geçen ilgili firmaların araçlarının tonajlarının kurallar içerisinde gelip, gittikleri Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığımız tarafından Belediyemize konu ile alakalı ilgili belgeler iletilmiştir. Bozkır Belediye Başkanlığı olarak bozulan yolların takipçisi olduklarını ve Konya Büyükşehir Belediyemizle görüşerek Bozkır Çağlayan Yayla Yolundaki çalışmalar tamamlandığında, o bölgedeki köy yollarımızın da tamir ve tadilatı derhal giderilecektir" denildi.

Geçtiğimiz haftaki gazetemizde çıkan ilgili habere, duyarsız kalmayan Bozkır İlçe Jandarma Komutanımız Özgür Can'a ve Bozkır Belediye Başkanımız İbrahim Gün'e gönülden teşekkürlerimizi iletirken, çalışmalarında üstün başarı dileklerimizi de sunarız.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.