Recent Comments

Prof. Dr. Mustafa Öz Parkı Yenileniyor


​İlçe merkezinde yer alan Prof. Dr. Mustafa Öz Parkının restore çalışmalarının tamamlanmasının ardından park içerisindeki kafeterya binası yıkılarak yenileme çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Park içerisindeki kafeterya binasının tamamlanmasının ardından hizmete girecek olan Mustafa Öz parkı ilçenin en önemli parklarından bir tanesi olacak.

İlçenin hem yapısal alanda, hem kültürel alanda hem de sosyal alanda gelişmişlik seviyesinin devamlı artan bir yükseliş gösterdiğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, ilçede sosyal ve yeşil alan varlığının daha da artacağını söyledi. Parkın yakın zamanda restore çalışmalarının tamamlandığını, park içerisinde yürüyüş alanlarının, ışıklandırmaların, kamelyaların ve dış duvarların yenilendiğini, akabinde Bozkırlı Prof. Dr. Mustafa Öz'e vefa olarak isminin bu parka verildiğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, park içerisindeki kafeteryanın da tamamlanmasının ardından restore çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Başkan Gün Prof. Dr. Mustafa Öz parkında devam eden çalışmalarla ilgili sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "Büyükşehir yasasından en çok yararlanmaya çalışan ilçeler arasında yer alıyoruz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte alt yapıdan üst yapıya kadar ilçemizde önemli çalışmalar yürütüyoruz. Parkımızın yakın zamanda restorasyon çalışmasının tamamlanmasının ardından park içindeki kafeterya binasının da restore edilmesi gerektiğini gördük. Yaptığımız istişareler sonucunda park içerisindeki kafeterya binasını yıkıp yerine yeni ve modern bir kafeterya yapımına karar verildi. Kısa süre önce yıkımı gerçekleşen binanın yerine yapılacak olan yeni binanın yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Buranın tamamlanmasıyla birlikte parkımızın tamamı restore edilmiş olarak halkımızın hizmetine girmiş olacak. ilçemizin yapısal, kültürel ve sosyal alanda gelişmişlik seviyesini arttırmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Bozkır'da en önemli eksikliklerden bir tanesinin mesire alanı olduğuna ve bu sorunun girilmesi için çalışmalarda son aşamaya geldiklerini de kaydeden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Orman ve Su İşleri Bakanlığımız tarafından ilçemize Aygır pınarı ve Akçapınar koruluğu olmak üzere iki adet C tipi mesire alanı kazandırıyoruz. Bu doğal güzelliklerin mesire alanı olarak hizmete girmesiyle birlikte ilçemizde önemli sorunu gidermiş olacağız" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.