Recent Comments

Bozkır Özel Set Motorlu Taşıt Sürücü Kursu Yeni Yerinde Hizmette


Konya'nın Bozkır ilçesinde 25 yıldır faaliyet gösteren ilçenin tek Bozkır Özel Set Motorlu Taşıt Sürücü Kursu yen yerinde hizmet vermeye başladı. 



İlçemiz Bozkır'da Bozkır Merkez Cami yanındaki binada yıllardır faaliyet gösteren Bozkır Özel Set Motorlu Taşıt Sürücü Kursu bu binada yapılan restorasyon çalışmaları sonrasında Seydişehir Yolu Üzerindeki yeni hizmet yerine taşındı. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Bozkır Özel Set Motorlu Taşıt Sürücü Kursuna gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette işletme sahibi Kamil Kandemir ile sohbet gerçekleştirdik. Ziyaretimizde yeni yerin önceki yere çok ferah oması ve öğrencilerin ders arasında vakit geçirebilecekleri sosyal alanların düşünüldüğü sıcak ve hoş bir ortam hazırlanmış. 

İşletme sahibi Kandemir hocamızla yaptığımız röportajda "25 yıldır ilçemizde faaliyet vermekte olan Özel Set Motorlu Taşıt Sürücü Kursumuz yeni hizmet binasında da kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir. Yeni hizmet binasına geçis sürecinde yeni yönetmeliğe uygun olarak hizmet binamızı ve sınıflarımızı hazırladık. İlçemizde ve çevre ilçelerde en ferah ve yeni düzenlemeye uygun Sürücü Kursuyuz." dedi. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Bozkır Özel Set Motorlu Taşıt Sürücü Kursuna yeni iş yerinden işlerinde bol kazançlar dileriz. 


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.