Recent Comments

YARIŞMA ÜÇÜNCÜLERİNDEN BAŞKAN GÜN'E ZİYARET


​Münazara yarışması üçüncüsü Bozkır Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü makamında ziyaret etti.

Konya genelinde düzenlenen ve 300 okulun katıldığı münazara yarışmasında 7 galibiyet 1 mağlubiyet alarak Bozkır'da birinci, Konya gelinde üçüncü olan Bozkır Anadolu Lisesi öğrencileri Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç'un ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir'in ve öğretmenlerin de katıldığı ziyarette Başkan Gün dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik etti. Başkan Gün ayrıca bu büyük başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eğitime ve öğrenciye büyük önem verdiklerini, öğrencilerin daha iyi yerlerde olması için canlarını dişlerine takarak azimle çalıştıklarını belirten Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "biz sizlerin daha iyi yerlerde olmanız için azimle çalışıyoruz. İmkanlar dahilinde yatırımlarımızı yapıyoruz. Sizlerin birer Mustafa Öz gibi dünya genelinde en başarılı doktorlardan biri olmanızı, birer bürokrat, birer milletvekili, birer avukat olmanızı istiyoruz. Sizlerin bu hedefleri gerçekleştirebilmesi için çalışmalarımızı bu çerçevede gerçekleştiriyoruz. Merkez ilçelerde bulunan sosyal, kültürel imkanları sizlere sağlamaya çalışıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız 16 okulumuzun bakım ve onarımını yapmak için maddi destek aldık ve 16 okulumuzun bakım ve onarımını yaptık. Sosyal ve kültürel alanda birçok çalışma yaptık ve önümüzdeki zamanlarda bu çalışmalarımız aratarak devam edecek. Öğrencilerimizi tekrardan yürekten tebrik ediyorum" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'e teşekkür etti.

Başkan Gün dereceye giren öğrencilere saat hediye etti.
munazarayarismasiziy 3
munazarayarismasiziy 2
munazarayarismasiziy 1
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.