Recent Comments

Bozkır Serüstad Metem, Mesleki Açık Lisesi İlk Mezununu verdi


​Bozkır Serüstad Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi okulunun 2013-2014 eğitim öğretim yılında ilk kez öğrenci aldığı Mesleki Açık Lisesi programı ilk mezununu verdi.

Bozkır Serüstad Metem, Mesleki Açık Lisesine 2013-2014 eğitim öğretim yılında kaydını yaptıran öğrencilerden Mehmet Ünlü eğitim öğetimini başarı ile bitirerek Bozkır Serüstad Mesleki Açık Lisesi'nin ilk mezunu olmayı başardı.

Bozkır Serüstad Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Mesleki Açık Lisesinde Elektrik, Muhasebe ve Mobilya alanlarında açık Lise uygulaması bulunmaktadır. Talebe göre bu alanlarda yüz yüze eğitim yapılarak öğrenciler Meslek Lisesi mezunu olabilmektedir.


Bozkır Serüstad Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Mesleki Açık Lisesinde şuanda yüz yüze eğitim gören 10 öğrenci bulunmaktadır, Bozkır Serüstad Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Mesleki Açık Lisesine kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz 0 332 426 12 10 numaralı telefon numarasından detaylı bilgi sahibi olabilirler.


Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Bozkır Serüstad Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Mesleki Açık Lisesi ilk mezunu Mehmet Ünlü kardeşimizi tebrik ederek ileri ki hayatında da başarılar dileriz.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. ders öğretmenin olarak Başarılarının devamını dilerim Mehmet

    YanıtlaSil