Recent Comments

Bozkır Tek Yürek Olmaya Devam Ediyor


​Demokrasi nöbetinin 11. Gününde kent meydanında toplanan partililer ve vatandaşlar tek yürek halinde nöbet tutmaya devam ediyor.

İlçe merkezinde düzenlenen yürüyüşte, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ak Parti İlçe Başkanı, MHP İlçe Başkanı, CHP İlçe Başkanı, SP İlçe Başkanı, BBP İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri kol kola tek yürek halinde birlik ve beraberlik mesajları vermeye devam ediyor.

Kent meydanında toplanarak nöbet tutan vatandaşlara ve partililere seslenen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "gece uyumuyoruz, gündüz oturmuyoruz, meydanlarımıza ve irademize sahip çıkıyoruz" dedi.

Başkan Gün sözlerine şu şekilde devam etti, "Bozkır'ın birliği ve beraberliği daim olsun. Bozkır bugün de olduğu gibi örnek bir davranış gösteriyor. Evet, Bozkır mahalleleriyle, gurbetçileriyle ilçe sakinleriyle hep birlikte burada örnek bir birliktelik sergiliyor. Bozkır burada, Bozkır meydanlarda, Bozkır milli iradesine sahip çıkıyor, Bozkır sokaklarına ve meydanlarına sahip çıkıyor. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Demokrasi nöbetinin 11. Günü Bozkır'da Grup Şems'in ilahi ezgileriyle ve sema gösterileriyle sabaha kadar devam etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.