Recent Comments

Bozkır'da Bu Trafo Tehlike Saçıyor


​Bozkır Merkez Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bu trafonun demirleri tehlike saçıyor. MEDAŞ yetkilileri tarafından bu trafoya acilen tedbir almaları gerekiyor.

İlçemizin merkez mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesinin Cumhuriyet Caddesinde, halk arasında Üçpınar yolu üzeri olarak bilinen cadde üzerinde ve Fatih Camisi ile Cumhuriyet Ortaokulu dönüşünde ve kaldırımın köşesinde bulunan Trafonun profil demirleri tehlikeli olduğu ve yıllardır beri bir önlem alınmadığı görülüyor.

Konu ile ilgili gazetemize şikâyetlerini dile getiren ilçe vatandaşları: "Fatih Camisine giderken olsun, evlerimize giderken olsun, buradaki elektrik direğine yerleştirilen trafonun demirleri oldukça alçak kesimde olmasından dolayı tehlike saçmaktadır. Cumhuriyet okulumuza giden öğrencilerimiz için de oldukça tehlikelidir. Allah korusun bir çocuğumuz oradaki kaldırımdan yürürken veya koşarken çarpsa beyin kanamasından ölür. Bizler gazeteniz aracılığıyla MEDAŞ yetkililerinden, ya bu direğin buradan kaldırılmasını yade acilen tedbir almalarını istiyoruz" dediler.

Bizlerde Bozkır Postası Gazetesi olarak duyarlı vatandaşlarımızın bu sesine kulak vererek, yayınımızdan sonra yetkililer acil tedbir almazlarsa konunun takipçisi olacağız. Umarız ki; Bozkır MEDAŞ yetkililerimizde bu yayınımıza kulak verir, bizlerde konuyu bir dahaki sefere olumlu olarak haber yaparız.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.