Recent Comments

NATO (Namusssuz Alçaklar Topluluğu)


Ali DUTAL
(Yaşadığımız alçak darbe ile ilgili NATO'nun tavrının net olarak anlaşılması ile ilgili 26Kasım 2015 tarihinde sayfamda ve çeşitli sitelerde paylaştığım yazımı paylaşıyorum.)
Hepimizin bildiği gibi NATO (Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü) savunma amaçlı askeri bir ittifak.
-Örgütün amacı nedir?
Örgüt üyelerine karşı örgüt üyesi olmayan herhangi bir güçten gelebilecek saldırılara karşı ortak savunma yapmaktır. Yani, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz.
-Türkiye niye bu ittifaka katıldı?
Türkiye, emperyalist Rusya'nın özellikle Doğu Anadolu Bölgemize yönelik küstah talebi ve ülkemize dönük tehditlerine karşı ülkenin güvenliği için bu askeri savunma ittifakına katıldı.
-NATO üyesi ülkeler Türkiye'yi bu ittifaka Türkiye'yi çok sevdikleri, Türkiye'nin güvenliğini sağlamak için mi kabul ettiler?
Kesinlikle, Türkiye'nin güvenliği için değil; Rusya'nın başını çektiği Varşova Paktına karşı asker sayısı çok Türkiye'nin kendi güvenlikleri için önemli olduğu için ittifaka kabul ettiler.
-NATO'ya güvenilebilir mi?
Asla, bu ittifakın üyelerine güvenilmez ve bunlardan dost olmaz, dost olmaları bile düşünülemez! Niye düşünülemez açıklamaya çalışalım;
Yüce Rabbimiz Maide Süresi 51. Ayette "Yahudi ve Hıristiyanlarla dost edinmeyin" buyurmaktadır. Bu ayet-i kerimenin NATO ittifakı ile ne alakası var, bu ittifakın kurulmasının sebebi olan Rusya'nın da Hıristiyan olduğunu öne sürebilirsiniz.
Olabilir; bu inanıp inanmamayla alakalı bir durumdur. NATO ittifakı farklı değerlendirilse bile ben, NATO'nun da aynı kategoride olduğuna inanıyorum. Nitekim SSCB'nin parçalanmasıyla birlikte sona eren soğuk savaş döneminden sonra, NATO'ya yön veren başta ABD tarafından olmak üzere; sanal, kurgulanmış, planlanmış ve uygulanmış bazı eylemler güya İslami Örgütlere mal edilerek Müslümanlar akıl almaz katliamlara maruz kalmış ve kalmaktadır.
-Bunu her gün görmüyor muyuz?
Şuna yüzde bir milyon inanıyorum. NATO gibi dünya savunma gücünün yüzde 75'ne sahip bir güç istesin bir günde Suriye'deki, Irakta'ki veya başka bir yerdeki sorunları çözer. Çözmüyorlar, çözmek istemiyorlar! Çünkü, bu çözümsüzlüğün planlayıcısı, uygulayıcısı bunlar!
-Türkiye Cumhuriyeti NATO'nun üyesi değil mi?
Türkiye'nin bütünlüğünü, istikrarını bozmak için çalışan başta PKK olmak üzere terör örgütlerini kim destekliyor, hem de utanmadan aleni kim?
-ABD, Almanya, Fransa ve diğerleri.
-Kim bunlar?
NATO üyesi ülkeler. Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz. Savunma ittifakı yaptığımız ülkeler bırakınız yardımı, tam tersi Türkiye'ye yönelik terörü destekliyorlar. Çekiş Güç'ün yıllarca PKK'ya destek verdiğini bu ülkede herkes bilir. Almanya'nın, Fransa'nın ve diğerlerinin PKK'ya desteğini görmeyenlere pes doğrusu!
Yüce Allah (C.C.) her zaman doğru söyler. Rabb'imiz "Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyiniz" buyuruyor.
Hepimiz Rus uçağının düşürülmesi ile ilgili NATO'nun tavrını gördük. Birkaç kıytırık cümlenin dışında var mı kararlı söz ve tavırları?
-Yok, olmaz; çünkü bunların hepsi İslam düşmanı. Rusya'nın Türkmen kardeşlerimize yaptığı bu zulümde hem ABD hem de NATO'nun diğer üyelerinin parmağı var.
Bu NATO dediğimiz örgüt Türkiye hariç; tam bir NAMUSSUZ ALÇAKLAR TOPLULUĞU; bunlara asla güvenilmez: bu yargımın gerçeklerinin çok az bir kısmını açıklamaya çalıştım. Bu durumu bilmek için çok şey bilmeye de gerek yok; sadece önyargılarımızdan ve saplantılarımızdan azıcık da olsa sıyrılabilirsek gerçekleri tüm çıplaklığı ile görebiliriz.
Sadece şunu söylemek istiyorum; gelin, kendinizi nasıl tanımlarsanız tanımlayın bu düşmanlara karşı birlik içinde olalım, birlikte mücadele edelim. İnanın birlik içerisinde olabilirsek bunlar zarar veremez; bunlar korkaktır, alçaktır; ancak bomba yağdırırlar, savaşamazlar.
Ali DUTAL
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.