Recent Comments

Bozkır'da Birlik Mesajlarını Tekrarladılar


​Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ile CHP İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran gazetemiz Bozkır Postasına birlikte teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkanlar gazetemizde yaptıkları açıklamalarında: "Ülkemiz için birlik ve beraberliğimiz ilelebet devam edecektir. Allah'a şükürler olsun ki; bu birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmedi ve yetmeyecektir" diyerek artık kısır döngü çekişmeleri liderlerinin de bir kenara atmalarını isterlerken, birlik ve beraberlik mesajlarını tekrarladılar.

 Geçtiğimiz hafta içerisinde gazetemiz Bozkır Postasına iktidar partisi ile ana muhalefet partisinin ilçe başkanları birlikte ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, CHP Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyelerinden Özgür Örs ile Mustafa Ustaoğlu katıldı.

Bozkır siyasilerinin gazetemize gerçekleştirdikleri ziyaret oldukça olumlu hava içerisinde geçerken, 15 Temmuz'da ülkemize darbe girişiminde bulunan fetö terör örgütünün vatan hainlerine karşı siyaseti bir kenara atıp, ilçemizdeki tüm siyasi parti temsilcileri ve üyeleri tek yumruk olmuşlardı. 15 Temmuz'dan bu yana Bozkır'daki siyasi partilerimiz halen birlik ve beraberliklerini sürdürdükleri gibi, 'ülkemizi kimselere yetirttirmeyiz. Mesele Türkiye olunca akan sular durur' diyerek Ak Parti ile CHP ilçe başkanı birlik ve beraberliklerini göstererek gazetemizden bu sözlerle vatan hainlerine karşı tekrar haykırdılar.

Gazetemiz Bozkır Postasına ziyaret gerçekleştiren iktidar partisi ilçe başkanı ile ana muhalefet partisi ilçe başkanını gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı. Başkanların gazetemizdeki ziyaretlerinde her iki ilçe başkanının sıcak ve samimi hava içerisindeki sohbetleri dikkatlerimizden kaçmadı. Gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz'da ilçe başkanlarının olumlu ve sıcak havada geçen sohbetlerine ortak olduğu görüldü.

Herkesin bildiği üzere gazetemiz Bozkır Postası 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana, yaptığı olumlu ve birleştirici yayınlarıyla tüm halkımızın ve siyasilerimizin arasında adeta bir köprü olmuştu. Olmaya da devam ediyor ve edecektir. Gördüğünüz gibi siyasi parti ilçe başkanlarından Ak Parti ile CHP ilçe başkanı birlik ve beraberlik mesajlarını gazetemizde de sürdürdüler.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran gazetemizde yaptığı konuşmasında: "Ana muhalefet partisi Bozkır ilçe Başkanı olarak ülkemizi bölmeye parçalamaya kalkışan fetö terör örgütünün karşısındayız. 15 Temmuz'da ülkemize ve devletimize yapılan hain saldırıdan hepimiz ders çıkarttık. Ülkemize yapılan bu çirkin saldırıyı asla unutmamalıyız. Ak Parti ilçe başkanımla birlikte birbirimizi eleştirebiliriz. Ama mesele ülke olunca gördüğünüz gibi siyaseti hemen bir kenara bıraktık. Ben ilk gün meydana koşanlardanım ve orada halkımıza gereken birleştirici konuşmaları yaptım. Bundan sonra iktidar partisi temsilcilerimizde umarım ayırımcılık yapmazlar. Bu vatanımız için her görüşten olan halkımız meydanlara inmiştir. Bundan sonra bizler sadece birbirimizi hizmet için eleştirmeliyiz. Yöremize yapılan hizmetlerde gördüğümüz eksiklikleri elbette yapıcı olarak eleştireceğiz. Allah'a şükürler olsun ki; ülkemiz bu büyük badireyi birlik ve beraberlik ruhu içerisinde halkımızla birlikte atlatmayı bilmiştir. Vatan hainlerine karşı tüm siyasi partilerimizde bir ve beraber oldular. Artık kısır döngü çekişmeleri liderlerimizde bir kenara atmalılar. Ülkemize birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeliler. Ben CHP ilçe başkanı olarak Bozkır'a yapılacak her türlü hizmette fikrim alınırsa her zaman var gücümle iktidarın yanında olurum. Mesele yeter ki Bozkır'a hizmet meselesi olsun. Ben buradan Ak Parti ilçe başkanım Memduh Çelmeli'ye de 15 Temmuz'dan bu yana sürdürdüğü programlar için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayrıca gazeteniz Bozkır Postasının da bu süreçte halkımızın bilinçlendirilmesinde aktif rol aldığını unutmamalıyız.15 Temmuz'dan bu yana olumlu ve birleştirici yayınlarınızdan dolayı bizler arasında tabiri caizse tam bir köprü oldunuz. Böyle bir günde ben tüm çalışanlarınızı kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli konuşmalarına şöyle devam etti: "Evet fetö terör örgütü 15 Temmuz akşamı vatanımıza ve devletimize karşı darbe girişimdeki bu hain saldırısında başarılı olamayınca, bu sefer halkımıza, emniyet görevlilerimize, meclisimize kurşun ve bomba yağdırarak ihanetlerini sergilediler. Bu hainler neredeyse ülkemizi iç savaşa kadar götüreceklerdi.  Allah'a şükürler olsun bu oyuna başta halkımız olmak üzere iktidar ve muhalefet partilerimiz birlik ve beraberlik sergileyerek asla izin vermediler. Ben buradan tekrar tekrar başta Bozkır halkımıza ve ilçemizin siyasi parti başkanlarına gösterdikleri birlik ve beraberlik ruhlarından dolayı Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı olarak gönülden teşekkür ediyorum. CHP Bozkır ilçe Başkanımın dediği gibi bu 15 Temmuz bizlere bir ders oldu. Bu dersi asla ve asla unutmamalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 15 Temmuzdan sonra hepimiz ağzımızdan çıkan cümlelere dikkat etmeliyiz. Kırıcı değil, yapıcı olmamız gereklidir. Ama Devletimizin yanında olmayanlara ve Devletimizin işini kasıtlı olarak askıya alanlara da gereken cevap verilmelidir diyorum. Biz burada iktidarıyla, muhalefetiyle bu birlikteliğimizi sürdürmeliyiz, sürdüreceğiz de. Hepimiz asla kimselerin oyununa gelmemeli. Bu vatan nöbetini hep birlikte tuttuk. Vatan nöbetine bir gün dahi gelmeyen bazı daire müdürlerine sitemimi tekrarlıyorum. Onlar bu devletten maaş alıyorlar. Biz iktidarı muhalefeti bir olduk, diri olduk. Sözüm onlara meydanlarda biz siyaset yapmadık. Demekki onlar bu devletin yanında olamadıklarına göre benim aklıma başka başka şeyler gelmesi en doğal hakkımdır. Onlarda haddini bilmelilerdi. Burada kimse kimseyi korumamalıdır. Meselemiz vatan meselesiyse gerisi teferruattır" diyen ilçe başkanı Çelmeli, 27 gün boyunca vatan nöbetini tutan tüm ilçe halkına ve siyasilerine teşekkürlerini tekrarladı.

Öte yandan Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, gazetemiz Bozkır Postasının 15 Temmuz sürecinden bu yana nasıl bir gazetecilik olması gerekiyorsa, gazeteciliğin örneğini fazlasıyla gösterdiğimizi söyledi.

Başkan Çelmeli: "Bozkır Postası gazetesi Bozkır'daki 15 Temmuz sürecini 27 gün boyunca dakika dakika Türkiye'ye ve Dünya'ya attığı twitlerle duyurdu. Her hafta da sür manşetinden tam sayfalarla bu sürece yer ayırdı. Burada Bozkır Postası gazetesinin çalışanlarının hakkını yememeliyiz. Ben gazetenizin çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Hakikaten CHP ilçe başkanımızın dediği gibi aramızda bir köprü oldunuz" şeklinde ifadelerde bulundu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.